Ombokning av biljett

#1 2009-09-23, 13:25
hest
Hejsan, for ett tag sen sa bestallde min ex-flickvans mor en varsin biljett till oss till thailand. Bra och billigt tyckte ja, 6800 kr med Thai Air direkt till Bangkok.
Sen far ju fruntimmersfan for sej att gora slut och da vill jag ju sjalvklart inte folja med!
Det har galler 12 november till 2 december, men jag vill nu hellre aka 12 dec och hemresa 5 januari for da ska nagra jag kanner ocksa dit.

Ringer forst Thai air och dem sager att biljetten inte ar avboknings/ombokningsbar. Dem sager aven att det ar ambtravels regler som satter stopp(darifran hennes morsa bokade).
Sa jag ringer dit istallet, aven dem pastar att biljetten inte gar att boka om, ens en dag hit eller dit och att det ar Thai Airways regler.

Det enda som verkar funka ar att fa ett lakarintyg pa att man ar akut sjuk och inte kan flyga, da far man pengar tillbaka av Visa tror ja.
Nu ar fragan, hur far jag ett sadant intyg?
Om jag far ett redan nu sa far jag val inte arbeta heller under den tiden?
Vad kan handa om jag jobbar pa anda fast jag har lakarintyg?

Funderade pa om man kan prata med en psykolog eller liknande och saga att jag mar otroligt daligt av att tvingas aka med henne. Men som tjejen pa ambtravel sa sa behover man ju inte sitta precis brevid varandra i en stor jumbojet.

Annars tror jag fan att jag skiter i dem dar 6800 surt forvarvade svenska riksdalerna och bokar en till biljett pa det datumet jag egentligen vill aka. Men det ar ju surt som sagt. Da blir det narmare 20K bara for resan.
#2 2009-09-23, 22:20
Om du nu mår dåligt (vilket jag förstår), kontakta en psykolog och bre på lite. Du får mardrömmar, ångest och mår piss över att åka med henne. Då lär psykologen ju kunna hjälpa dig med ett intyg
#3 2009-09-23, 22:29
bossekaka
några stålar tillbaka kan du nog glömma. 6800 är ju inte så mycket ändå. helt otroligt egentligen att man kan flyga så billigt.
men ta biljetten för fan, spriten är ju gratis.
#4 2009-09-24, 20:24
zaQzaQ
Bara och sticka ner. När du landar säger du att du skall till Pattaya och att du önskar henne en trevlig resa och vistelse i Thailand
#5 2009-11-06, 10:04
Keff^
Du ska nog kunna få tebax pengarna om du har skaffat ett avbeställnings skydd, annars kan det bli väldigt svårt.

Och då behöver du ju ett läkarintyg, du borde kunna skaffa det ifrån en psykolog om du som tidigare nämts brer på lite extra

Hoppas det löser sig, annars får du väll åka ner och gå på en massa Soapy massage

Eller så kanske thailand blir en vändpunkt till evig lycka o kärlek

iaf. Lycka till