Hitta diskussioner med liknande innehåll

Marocko, Fez/Marrakesh/Casablanca

#1 2010-05-24, 00:31
Dantia
Tja, är ett gäng killar som ska ner till Marocko en vecka. Landar i Fez och är där 2 dagar, åker vidare till Marrakesh o spenderar 3 dagar där sen vidare till Casablanca och flyg hem. Undrar nu av folk som vart där, eller i någon av dom här städerna, om det finns några måsten att se eller göra, bra aktiviteter, eller helt enkelt något ni rekomenderar.

Tack på förhand
#2 2010-05-24, 06:45
Rutinerad-Anka
Mnjae i Marrakesh fanns det väl gamla begravningsplatser för kungar och sen var det väl någon djup ravin om jag minns rätt, fast ravinen (eller hålet kanske det var) var mot Agadir. Men det ska finnas ointressanta filminspelningsplatser. Njut av marknaderna där, det är ganska häftigt.
#3 2010-06-04, 14:34
Sweely
Vilket datum åker du till fés? Är nämligen själv från Marocko och ska dit om tre veckor ungefär. När ni är i fés bör ni besöka 'den gamla stan'. Behöver ni ställe att bo på så finns jag gäller bara att ni är där samtidigt som mig.


Jag kommer dock bruka en hel del plantor när jag väl är där då Marocko är rökats mecka.
#4 2010-06-05, 14:33
Hashisch
Är just nu i Fés, och välkommen! Mycket fin stad besök Medina (gamla stan), och vill ni ha det modernt finns central laville (avenyn), om ni röker brass och vill ta en holk skicka ett PM så löser vi de.

Smokey!