Hitta diskussioner med liknande innehåll

Wizzair - tur och retur, bagage-bokning?

#1 2010-09-20, 18:47
netr0pa
Hej,

Jag undrar om någon av er åkt flyg mycket med Wizzair förut?

Jag undrar då hur man ska göra för att boka tur och retur-biljett och man vill ha med BAGAGE för ENDAST återresa. - och inte första resan, bara den andra resan hem dvs!

man måste nämligen boka bagage om man vill ha större bagage med sig men när jag åker från Polen till Sverige (jag bor i Polen justt nu) så behöver jag inte ta med mig nån bagage. När jag kommit hem så tar jag med mig resväskan hemma i Sverige och åka tillbaka till Polen med den.


Men tyvärr så hittar jag inet var man kan boka bagage för endast återresan på deras hemsidan.


Jag vill inet ringa deras support för det kostar fan 10 kr per minut och jag har ingen möjlighet att ringa med fast telefoni här i Polen (har problem med telefoni här i Polen).


Nån som åkt med Wizzair förut som kan hjälpa mig?
#2 2010-09-20, 23:22
netr0pa
Jag glömde nämna en viktig sak till: Min flyg går nu under veckan så jag hoppas nån av er vet lite grann hur man gör med bokningen där. Skulle vara underbart för mig! Sen handlar detta flyget om sträckan: Polen - Sverige (fast det kanske inte spelar nån större roll direkt? alla sträckor bokas på samma sätt vad jag sett iaf)
#3 2010-09-22, 16:56
Festungbreslau
Du kan lägga till bagagetjänster efter att resan är bokad.
#4 2010-09-22, 17:08
hejjjsan123
Om det inte går på något annat sätt, så kan du ju boka två enkelbiljetter. Då får du väl betala för två kortavgifter. Men det borde bli billigare, än att betala för bagage för vägen till Polen.
#5 2010-09-25, 13:46
encap
Ursprungligen postat av hejjjsan123
Om det inte går på något annat sätt, så kan du ju boka två enkelbiljetter. Då får du väl betala för två kortavgifter. Men det borde bli billigare, än att betala för bagage för vägen till Polen.


Sen så borde det väl gå att få tillbaka kortavgiften via bank? Ganska säker på att jag läste det någonstans då man egentligen inte får ta ut en kortavgift ju (kanske olika länder iofs.).
#6 2010-09-26, 16:23
Jagarne
Om du inte bokat biljett än:
Du väljer om och i så fall hur mycket bagage du har emd dig (på varje delresa) under sista steget av att boka biljett. Samma plats som där du skriver namn på flygbiljetten.
Längst ner på skärmen där du tar tillval såsom extra benutrymme och flygplanstransfer ligger länken.

Om du redan bokat biljett:
Ring deras kundtjänst, så kan man köpa till det där. Just detta har jag aldrig gjort, men jag har bra erfarenheter av kundtjänsten. Numret finns på Wizzairs hemsida.