Hitta diskussioner med liknande innehåll

Biljetter till Roma - Lazio (2011)

#1 2010-10-29, 18:27
jacquart
Hej!

Vet inte om jag ska skriva detta inlägg i "resor" eller i "sport" men lägger det här...

Jag har tänkt att resa till Rom och se matchen Roma-Lazio den 13 mars 2011. Själv är jag Roma-supporter och ser fram emot min första match på plats, lär bli en mäktig upplevelse!

Men - frågan är hur jag ska göra med biljetten. Har kolla lite på olika sportresebolag, till exempel nickes och gosporttravel. Det verkar dyrt och antagligen betydligt dyrare än att köpa biljetten på plats i Rom. Är det någon annan som har erfarenhet av att köpa Roma-biljetter? Vågar man ha is i magen och köpa dem på plats eller kommer det att vara utsålt då? Min tanke är att flyga ner på onsdagen så det är ju den dagen jag tdigast kan jaga biljetter på plats.

Hoppas på hjälp från flashback - ska jag köpa biljetten på plats eller ska jag svälja kamelen och köpa n dyr biljett genom typ Nickes.com?
#2 2011-01-25, 21:23
Jag ska också ditt, har bokat flyg + hotell. Jag ska fixa min plåt på plats brukar lösa sig.
Gå till en lottomatica (typ som atg) butik som finns lite överallt. Glöm inte pass/leg. OBS man kan inte köpa biljetten samma dag som matchen, helst 2 dagar innan, Om du inte hittar nån börs haj men dom lär vara svin dyra + att den kan vara falsk.

Ha en skön resa de ska ja ha iaf.

Forza Roma!