Hitta diskussioner med liknande innehåll

Cuenca, ecuador! (+montanita) ensam!!

#1 2011-12-27, 02:18
mollemojlan
Nu är det så att jag är i Cuenca och jobbar som volontär på ett barnhem.. problemet är att jag är den enda volontären där och den familjen jag bor i har inte riktigt några kontakter heller..

Så jag vill helt enkelt hitta en reskompis, eller någon att hänga med undertiden jag inte jobbar och kunna åka och kolla på allt häftigt som finns här!

Är du här/ska hit? eller känner du nån som är det.. teell me! eller om du bara har tips på hur jag kan lära känna folk, inte de lättaste i denna stad!

nu i helgen som kommer (30/12-11) fram till måndag åker jag till kusten för att fira nyår, känner ingen där heller och vet inte så mycket om stället så jag skulle bli mycket tacksam för info och sånt om det också!!
#2 2012-02-07, 06:17
BeaDal
Hej, haha, hittar din tråd jätteförsent jag vet, men hoppas bara att det fixade sig för dig! Jag har själv varit på de där ställena, Cuenca dock bara för några dagar men Montañita i 2 månader. Badade i varma källor och festade i Cuena, men gud vad kallt det var där i bergsstaden hörru, hur klarar du att vara där på heltid? Var ett år sen dock, men herregud vad jag hade roligt Antar att du hittade massa partyglada människor i Montañita!
#3 2012-02-07, 11:01
mollemojlan
haha jaa liiiite sent men allt löste sig aa du, montañita va som förväntat!! bodde på ett hostal för 6 dollar natten och party 24/7 haha! riktigt såå kallt va de inte tycker jag, jobbigt att de regnar hela tiden bara.. nu är ja hemma i sverige igen men kommer att åka tillbaka till cuenca å hälsa på kompisar och barnhemmet jag jobbade på.. bara pengar som fattas!
#4 2012-02-14, 18:24
BeaDal
Haha Montañita är en livsstil för sig själv... Oh vad roligt, hoppas du lyckas skramla ihop pengar! Vill med tillbaka, Ecuador är ett fantastiskt land! Gästvänligt folk, backpackers, västkust(bästa vågorna i Sydamerika), regnskog, bergsbyar, kultur, billigt att leva, ah allt!