Hitta diskussioner med liknande innehåll

språkresa Malta eller England

#1 2012-01-09, 18:27
atombomben
Min lilla syster (16) fråga mig om hjälp nu när hon skall boka språkresa jag som inte har någon erfarenhet av detta behöver eran hjälp! Hon vet inte om hon vill vara i England eller Malta hon vill lära sig engelska men även ha möjlighet att festa på kvällarna. Resort eller värdfamilj är också en fråga!
#2 2012-01-09, 19:17
LCR
Jag var på Malta när jag var 15. Det var fest hela tiden i princip, kunde gå på nattklubbarna. Jag bodde i en värdfamilj och där hade de väl lite mera koll men värdfamiljen bjöd oss på sprit lite då och då och lät oss stanna ute så länge vi ville. Inte alla familjer som gör så. Vill hon festa så är väl sånt studenthotell bättre.
I England är de väl lite striktare och har bättre koll.
#3 2012-01-31, 10:43
TheHappyOne
Jag vi i Brighton (england) förra året och det va hur kul som helst!!
Brighton är en jättmysig stad med små cafer och butiker och jättetrevliga människor.
Man lärde sig väldigt mycket engelska (som då är meningen) på lektionerna och att prata med dom andra som oxå åkte och samt dom som bodde där. Jag bodde i värdfamilj för då lär man ju sig lite mer engelska. Aktiviteterna va också jätteroliga, man kom varandra mycket närmare då och det gjorde man i skolan också. Mn träffa jöttemånga nya kompisar, både från sverige och andra länder och jag ha fortfarande kontakt med dem flesta
Jag rekommendera starkt Brighton!