Hitta diskussioner med liknande innehåll

Filippinerna - En samlingstråd

#13729 2022-06-07, 06:41
wwr
Ursprungligen postat av gurka111
Sen vad gäller säkerhet och brottslighet osv. Thai kan vara nog så farligt, vänta tills det händer grejer Innan du/ni uttalar er. Med det sagt så är Sydostasien säkrare och softare än Sverige, på det stora hela.

Det kan hända mycket i Thailand. T.ex vad gäller våld har filippinier en låg nivå i samhället, vilket naturligtvis är bra. Men risken för t.ex. ficktjuvar är lägre i en songtaew än i en jeepney. Trafiken också farligare i Thailand.

Thai är vana att allt fungerar exakt som det brukar och gör det inte det kan problem uppstå. Filippinier är vana vid att vara flexibla eftersom saker inte alltid fugerar som de ska.
#13730 2022-06-07, 07:07
eidap
Ursprungligen postat av The_JJ
Tjejen ska åka hit, och fått visumet godkänt, och väntar på CFO, men läste om "AFFIDAVIT OF SUPPORT", vart skaffar jag det och är det ett måste att för henne att visa upp? Jag som ska stå för hennes kostnader etc, men hon har mina papper med kontoutrag, konto certificate etc
Något mer dom brukar fråga på flygplatsen ?


Tjena, dom papperna räcker. Samma som när hon sökte visum.

Padie
#13731 2022-06-07, 12:14
erektidiot
Är det någon som vet vad som gäller transfer i Hong Kong, från München, på väg till Manila? Läst reglerna och det verkar som att man behöver ett RT-PCR test, vilket jag tycker verkar konstigt för en transfer, men Kina är ju jättestränga så... Nån som har praktisk erfarenhet?

Edit: Reglerna för RT-PCR vid transfer togs bort 1a Juni, hittade jag nu. Så var det med den saken.