Hitta diskussioner med liknande innehåll

Tips om Åland?

#1 2013-07-10, 02:25
LaPerla
Ska åka till Åland på någonting som heter Rock Off, vilket tydligen är någon jättefest i en vecka. Hört att de flesta är utanför området där banden spelar, men att man ändå kan höra och se dem spela. Så det behövs inte köpas någon biljett.

Det jag undrar är vad annat det finns att göra på Åland? Vart är festerna? Vilka klubbar ska man besöka? vart är de snygga tjejerna och killarna (vi är ett gäng singeltjejer och singelkillar)? Vart finns den bästa maten? Bästa hotell? Samt andra aktiviteter? Vad/vilka ska man akta sig för? Och vad ska man tänka på?

Skulle vara schysst om någon från Åland eller någon Ålandskunnig skulle kunna berätta lite mer.
Tack på förhand!
#2 2013-07-10, 02:31
Zelogath
Jag känner en söt tjej från Åland som sitter i samma råd som jag.
Får du inga vettiga svar från HC Flashbackare så kan jag höra med henne om hon har några tips som jag kan vidarebefordra till dig.

När ska ni dit, hur bråttom är det?
#3 2013-07-10, 08:09
SpaceOfAids
Var är festerna? - I princip hela staden, Mariehamn!

Vilka klubbar ska man besöka? - På Arken är det mest folk, på Kino är "den officiella efterfesten" efter RockOff varje kväll.

Snygga tjejer/killar? - Beror väl på preferenser antar jag, men arken går under smeknamnet chArken (pga denna stora köttmarknad)

Var finns bästa maten? - Vad vill ni ha för "sorts" mat? Men skulle rekommendera Pub Niska (Pizza), Texas Longhorn (burgare/kött), Drakens Kebab (såklart kebab)

Bästa hotell? - Som "lokalbo" har jag aldrig bott på hotell så jag vette fan faktiskt...

Andra aktiviteter? - Hoppa från klippor i klosterviken, spela minigolf på ångbåtsbryggan, hyra en beachbuggy hos RoNo, gå på bio, eller gör som alla andra och drick öl hela dagarna

Vad/vilka ska man akta sig för? - Finns väl egentligen inget ställe som är "farligare".
Det är väl, som vanligt, kön till nattmaten t.ex.

Hör av dig om du har mera frågor! Hoppas ni har kul här