Hitta diskussioner med liknande innehåll

Halvsvenska familjehotell på Korfu?

#1 2013-10-22, 20:29
Ljungkullen1
Hejsan!


Vi ska åka till Korfu i juni, och är ute efter ett hotell som är ett roligt familjehotell som i alla fall finns några svenskar med barn på, och som är minst 4 stjärnigt.


Vi har redan bokat flyg ner till korfu men har hotellet kvar att boka.

Jag tänkte lite såhär att om jag går in på fritidsresors hemsida, tar ett fint hotell därifrån så borde det väl vara ett halvsvenskt hotell?

Är jag helt fel ute där?

Tänkte denna http://www.fritidsresor.se/boka-resa/SearchResult.aspx?q=d6709e274ab84f5...

Hotell Nissaki Beach.


Nån som har ett annat hotell att rekommendera eller nån annan att såga

Tack för hjälpen
#2 2013-11-12, 18:00
Nicke-K
Korfu är ju numera inte ett jättestort resmål för skandinaver, så jag tror inte man kan räkna med att det är halvsvenskt. Enligt recensionerna på Tripadvisor verkar det främst vara tyskar, engelsmän och ryssar. Verkar ha lite avskilt läge också, och stranden är nog stenig.

Kan tyvärr inte familjehotell på Korfu, vi har alltid hyrt hus eller lägenhet. Agios Gordis är en väldigt bra resort med bra strand och hyfsade restauranger.
#3 2013-11-14, 00:05
Zigga
Din egen ide är nog bäst kolla upp ving fritids mm svenska resebolag och se om du kan hitta ett hotell som stämmer tex på cheaphollidays.com.

Annars leker ju bran med olika språk väldigt bra ihop och det ger lärdom för framtiden på ett helt annat sätt än att bo på svensk"hotell
#4 2013-12-13, 13:18
Nicke-K
Våra barn har alltid lyckats hitta andra barn att leka med från Danmark, Norge, England mm, även korfiotiska barn när vi hyrt hus i en by utan turisthotell. Korfu har ju inte så mycket av de där jättestora familjehotellen, och de som finns har man kanske inte hört så jättemycket bra om, de har mest varit inriktade mot AI för engelsmän. Har inte bott AI på Korfu själv, men de jag känner som gjort det har inte varit så positiva, tråkig mat och dålig service, tvärtemot vad man får när man själv väljer tavernor. Den du länkade till i Nissaki har inte så bra strand, stenig.
#5 2013-12-31, 05:48
flingan94
Detta hotell är jätte bra, dock är det inte några barn poler eller liknade men det fanns några barnfamiljer säkert 5-7 st.
Jätte fint hotell inte jätte nytt om man är ute efter det. Maten där var väldigt god, de har en egen privat strand och har varit ett gammalt Hilton hotell nån amerikansk president hade tydligen bott där.
Nära till staden som är jätte mysig, och just vid hotellet är det den här lilla vita kyrkan som är en populär vykortsvy. :thumbsup: :thumbsup:

http://www.corfuholidaypalace.gr/

Glömde att skriva att de även har en bowlinghall, och flera resturanger/barer i närheten inte jätte många men några stycken som inte var överdyra heller.