Hitta diskussioner med liknande innehåll

Vad göra på Bahamas en dag?

#1 2013-11-10, 13:02
Hejsan!

Jag ska från Fort Lauderdale ta färjan över till Grand Bahamas. Men vad ska man göra där? Finns det något man absolut måste se? Vi har ungefär 7 timmar på ön. Någon som gjort samma sak?
#2 2013-11-22, 15:34
Weissmuller
Ursprungligen postat av Cosmo.Kramer
Hejsan!

Jag ska från Fort Lauderdale ta färjan över till Grand Bahamas. Men vad ska man göra där? Finns det något man absolut måste se? Vi har ungefär 7 timmar på ön. Någon som gjort samma sak?


http://www.tripadvisor.com/Attractions-g147419-Activities-Grand_Bahama_I...
Bra lista på att göra och inte göra där
#3 2014-01-05, 21:59
Beares
Jag och min pojkvän tog också en minikryssning till grand Bahamas och var där 7 timmar ungefär. Vi fick flygblad på båten om vad an fick välja att göra för olika aktiviteter. Vi valde att åka till deras strand för att sola och bada . Annars kunde man välja att kolla en exotisk trädgård, shoppa, eller åka till ett poolområde.. eller stranden givetvis. Vad lockas mest ? Jo stranden =)
Shoppa i värmen nej tack.
Kolla på en trädgård, nja inte därför vi åkte dit
Bada i pool kan man göra vart som helst

Inte ofta man får sen en mycket fint strand och bada i det turkosa vattnet. Helt klart en utav de bästa grejjerna jag gjort under mina resor =)
#4 2014-09-07, 19:02
Gallaghers
Bump!
#5 2014-09-07, 23:30
MickelMan
Ursprungligen postat av Gallaghers
Bump!

Drar du till Nassau så kan jag reka att dra över till ön Paradise Island för på Nassau så finns det inte mycket att göra om du inte gillar strandpromenader, finns iofs matställe med lokalt käk där salladen slicas upp när du beställer den.

På Paradise Island så finns det en strand som är till för allmänheten, vill du slippa försäljare så gå x antal hundra meter åt höger så slipper du dessa och kan njuta av stranden. Glöm inte att köpa med dig en Pina Colada som serveras i en kokosnöt (10$ styck)

Något jag kan reka är att dra till Dolphin Cay på samma ö (Paradise Island)
och välja paketet Ultimate trainer for a day http://www.atlantis.com/thingstodo/dolphincay/trainerforaday.aspx
Kostar 2400kr om du köper det online men för dessa pengar så får du en upplevelse för livet, simma med delfiner & mata dessa, pussa delfiner & sjölejon skära upp mat till rockor och handmata dessa med mera, förutom upplevelsen så ingår det käk t-shirt & snorkelutrustning samt bilder (ca 50st) som du får behålla (dessa är svindyra att köpa om du väljer annat paket dvs bilderna)
Upplevelsen tar ca 6-7 timmar och det är värt varenda krona.

På Paradise island så finns det även äventyrsbad som kostar skjortan ca 7-800kr för en dag
Skall dock vara ett av världens bästa äventyrsbad säger de, inget som jag drog till, mer info hittar du på http://www.atlantis.com/default.aspx

Du kan även göra utflykter med speed boat som utgår från Paradise Island, ni åker till diverse öar bla, eller besök Dolphin Encounters http://www.dolphinencounters.com/

Finns speed boats både på Nassau och Paradise Island

Ps du kan åka båt över till Paradise Island för 4$ enkel väg eller gå över bron som ligger en bite bort ifrån shoppingstråket på Nassau (rekar dock båt då man får gå förbi väldigt risiga områden)