Hitta diskussioner med liknande innehåll

Hotell på Doha flygplats?

#1 2013-11-15, 09:26
Rickoow
OBS! LIGGER TRÅDEN FEL SÅ KAN MOD FLYTTA.

Hej FlashBack!
Behöver er hjälp igen.

Ska åka till Vietnam med familjen, så vi ska åka till Doha med Emirates och sedan åka till Vietnam, alltså mellanlandning i Doha. Min fråga är, är Emirates bra, och vi bokade med hjälp av en resebyrå, och då fick vi hotell gratis (rum alltså men sen så valde jag att skita i byrån och boka på internet, det var tydligen billigare, yeah yeah, så då alltså fick jag 2000 kr rabatt, så jag och min tjej ska resa till vietnam för 10500 spänn, hemresan blir kort men dit får vi vänta i Doha 11 timmar. Hur fixar jag rum gratis som resebyrån gjorde?

Vill ha gratis hotellrum så jag slipper sova på dom där hårda stolarna.
Är dem bekväma ens?

Tack i förhand, Rickoow
#2 2013-11-15, 09:59
kaffeobulle
Kan meddela dig att Dohas flygplats är riktigt dålig. För det första kan du givetvis inte köpa något gott att dricka, öl, cider drink etc då det strider lite mot rådande religion i landet. Köp en adapter om du behöver "hänga" länge på flygplatsen då det är annan standard till alla eluttag. Flygplatsens internet är riktigt dåligt och funkar knappt. Det finns dock gott om rökrum, men inte direkt de fräschaste. Tror inte du får lämna flygplatsen vid mellanlandning tyvärr, men är osäker på vilken typ av biljett du har.. Har själv spenderat 11 timmar på Doha när jag mellanlandade till Singapore. Dessutom är flygplatsen liten och har endast några få "restauranger"/typ snabbmat
#3 2013-11-15, 10:51
revodneb
Vet inget om Doha, men Emirates är ett riktigt bra flygbolag. Nackdelen är väl att maten är halal, men det får man ta om man vill flyga med dem. Ombord serverar de sprit så du kan dränka din sorg med det.
#4 2013-11-15, 11:29
BernardLoutre
Det är nåt skumt här. Om Du ska byta plan i Doha så är det Qatar Airways. Flyger Du med Emirates så blir det i Dubai. Riktigt bra bolag båda 2 men klart mer att se i Dubai.
#5 2013-11-15, 11:40
MasterBait
Inget skumt. Flygbolagen köper platser av varandra. Även om det är QRs plan är det EMs flight.

Doha flygplats sägs vara bättre nu än för några år sen. Har inte varit där. Men jag vet att hotellen kostar rätt mycket ochofta är knökfulla. sök o boka själv på hotels.com.
#6 2013-12-08, 22:05
Dawezil
Hade du åkt med Qatar Airways hade du kunnat få transit antingen gratis eller för $125.

http://www.qatarairways.com/se/sv/transit-accommodation.page

Emirates kanske har nåt samarbete med qatar även här?