Hitta diskussioner med liknande innehåll

Sveriges sunkigaste resmål?

#193 2020-05-14, 15:03
statligbluff
Ursprungligen postat av Mr.Julmust
Det finns en separation mellan en hälsosam diskussion för konsekvenserna av en försummad integration—både för de som integreras och för invånarna—och omogna rasistiska skällsord som substitut för en bristande förmåga att kunna upprätthålla ett åtminstone relativt intellektuellt och respektabelt samtal.

Kan man inte argumentera för sin sak utan tar den snabbaste vägen för att skapa en dikotomi om "oss mot dem" genom att spy ondsint galla på allt som inte är "ariskt" så spelar det ingen roll om vi pratar semantik eller inte.

Nu var det om white trash i Skillingaryd och hur du uppfattar dem, så jag får väl dra slutsatsen att du uppfattar att det finns rasister i Skillingaryd. Om det nu gör det mer sunkigt där än annars.
#194 2020-05-14, 16:05
Mr.Julmust
Ursprungligen postat av statligbluff
Nu var det om white trash i Skillingaryd och hur du uppfattar dem, så jag får väl dra slutsatsen att du uppfattar att det finns rasister i Skillingaryd. Om det nu gör det mer sunkigt där än annars.


To each their own.

Rasister finns det väl överallt men min poäng var mest att white trashet i kommunen har rasistiska tendenser men inga intellektuella argument för att styrka tron på sin ideologi. Sen har jag pratat med yngre folk som uttryckt sig osmakligt och det händer ofta att de hänger med i jargongen för att de bara vill passa in. Det är väl små samhällen i ett nötskal tänker jag—speciellt de samhällen med hög invandring och dålig integration. Förhoppningsvis växer alla upp en dag och ser att världen inte är svart vit och att samhällsfrågor är lite mer komplicerade än hudfärg.
#195 2020-05-19, 00:06
sessovic
En rundtur runt i Bergslagen, Filipstad, Lesjöfors, Nykroppa, Persberg, Hagfors. Vad mer kan man begära?
#196 2020-05-19, 23:46
448
Lysekil var ju en partymetropol frammåt 2010 , nu är de är det västkustens sunkigaste sommarstad.
#197 2020-05-21, 01:28
Gnomegirl
Sundsvall!
Inget snack. Norrlänningarna brukar ursäkta sig med att de bara ska ner för casinots skull, men fy f-n vilken håla.
Brukar försöka köra igenom så fort som möjligt. Deras enda plus är att de har en hyfsad jäkebilkultur, men för övrigt är det en sorglig plats.MVH/Gnomegirl.