Vart finns egentligen syndens absoluta högborg?

#1 2014-05-12, 10:04
Akilles-själ
Hej alla vänner!
Till er som varit och upptäckt världen de senaste 5-10 åren, vart hittar man den absuluta syndens största högborg enligt dig (ur ett lite klassiskt mer västerländskt synsett).Självklart är ju detta rätt objektivt vad som är synd även i västerländska mått mätt, men sex, droger, korruption och ett nästan helt öppet och rent generellt starkt "förvildat" betende på de allra flesta plan möjligen. Och det måste iaf vara en stad på över 50 000 (så inga otillgängliga byar med lite stamfolk från tex Papua nya guinea eller Amazonas)..
Kan tänka mig de flesta riktigt fattiga områderna runt om i tredjevärlden har de riktigt laglöst, men det är ju ofta i direkt livsfara om man som stor fet och vit Svensk tar sig till sådana områden.
Så ge gärna lite tips på vart man faktiskt realistiskt skulle ta sig på en liten mini semester, utan att man nästan garanterat blir rånmördad, våldtagen, kidnappad eller förvandlad till Svensk bacon och blir uppäten till någon überfattig familjs middag..
De flesta vill ju dels få leva lite kunglig för en dag och även kunna ge lite gott till de stakars människor som lever på dessa platser i de nästan kriminella frizonerna runt om i världen.

Ps: Rent historiskt har ju flers tidsepoker i flera forna samhällen där sex, våld och droger var en helt normal del av vardagen för gemeneman. Vilket sådant historiskt lössläppt samhälle var allra extremast i dina ögon?

Mvh Akilles
#2 2014-05-12, 10:15
Thegreatsunshine
Berlin
#3 2014-05-12, 13:37
Spackelackan
Buenos Aires i Argentina! Sex, droger och korruption en masse!

Droger är tekniskt sett förbjudna och likaså prostitution, men iom att den argentinska polisen är mer korrupt än maffian så beivras inga av dessa områden speciellt hårt, och skulle man åka fast så är det väldigt lätt att betala en "Böter" direkt på plats för att sedan fritt vandra vidare.

Ang droger så finns dom överallt och är väldigt billiga.
När det gäller prostitution så finns allt ifrån utblottade medelklasstjejer som prostituerar sig för att överleva, till transor med silikontuttar, till lyxhoror, till barnungar. Buenos Aires har blivit riktigt stört, speciellt de senaste tio åren.

Rån, våldtäkter, mord och inbrott har blivit vardagsmat. Situationen har blivit så svår att guvernören har blivit tvungen att utfärda undantagtillstånd enbart för att förhindra att medborgargarden inte startar privata utrensningar i dom värsta "Villas" (Buenos Aires svar på favelor).

Dessutom så håller presidentens sons privata lilla gangsterkår (La Campora) på med att hota journalister, misshandla och mörda meningsmotståndare samt att med hot som medel plundra affärer och butiker.

Inte för att soldaterna som nu är på plats iom undantagtillståndet gör någon större nytta då dessa är rejält underbetalda och deras officerare ofta är korrupta.
Tack President Kirchner, och må du ruttna i helvetet ditt jävla marxistluder!
#4 2014-05-12, 13:40
gato12
Hört att det mesta är tillåtet i Kambodja.
#5 2014-05-12, 15:34
Ursprungligen postat av gato12
Hört att det mesta är tillåtet i Kambodja.


Beror på hur du menar tillåtet. Inte direkt svårt att få tag på droger även fast det är olagligt och därav inte tillåtet exempelvis.
#6 2014-05-13, 03:46
seattle
Amsterdam har mycket att erbjuda när det kommer till sex och droger.
#7 2014-05-18, 14:57
pollarn
Ursprungligen postat av seattle
Amsterdam har mycket att erbjuda när det kommer till sex och droger.


Håller med. Amsterdams Red light distrikt och alla öststatstjejer är som står i fönstren.