Hitta diskussioner med liknande innehåll

Kjell Alenius är ute efter en vandring i Spanien med sina vänner.

#1 2014-06-02, 10:30
robortpeter
Hej alla,

Detta är Robort Peter (Ny I detta forum). Min vän Kjell Alenius & jag planerar för en resa till norra Spanien. Vi funderar på att åka ner till Spanien senare i sommar, och kanske köra lite längre vandring eller liknande. Verkar ganska magert i norra Spanien, men det skulle vara trevligt att kombinera det hela med lite bad och sol kanske? Funderar du på att köra en längre väg resa i höst med några vänner också (alla har precis som jag nyligen upptäckt hur fantastiskt det är) i Europe.Kjell Alenius är mycket förtjust i cykling & swimming.So vi kommer ha mycket roligt. Någon här har tips på lite enklare spår eller kanske gjort en liknande resa själv?

Tack på förhand
Kjell Alenius & Robort peter.
#2 2014-06-02, 10:57
MADM4N
Ha en trevlig resa här hittar du lite cykeltips i Spanien https://www.google.se/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2...

Hälsa Kjell.

Edit: Passa er när det regnar bara endel av asfalten där blir snorhal vid väta, det har jag själv fått erfara när jag kört knarr där men har lyckats hålla mig ifrån allvarliga olyckor.
#3 2014-06-02, 13:28
Spackelackan
Pilgrimsleden till Santiago de Compostela är ju hyfsat poppis, och om KJELL ALENIUS är kristen av katolsk övertygelse så har KJELL ALENIUS vid resans mål även fullgjort en pilgrimsfärd och kan således tillgodoräkna sig litet extra goodwill när KJELL ALENIUS i framtiden står inför Sankte Per och hans pärleport.