Hitta diskussioner med liknande innehåll

Flytta till Paris utan att kunna franska?

#13 2015-05-25, 00:17
2anRules
Ursprungligen postat av jaglaserbara
Ok, hur kommer det sig att du valde Bulgarien framför Tjeckien? Vad gäller Frankrike så är jag helt enkelt bara väldigt förtjust i det landet.


Frankrike är väldigt vackert, och du hade säkert trivts där. Fransmän är dock, som någon skrev, inte alltid så bra på engelska varför det är ett stort plus att kunna språket.

Jag valde Bulgarien för att det är ett trevligt land. Det är billigt, människorna är hjälpsamma och brudarna är sinnessjukt snygga. Det är även bra fotboll här och hårdrocksscenen är ganska stor. Dessutom så har ju alla zigenare dragit till Skandinavien, så då kunde jag lika gärna passa på att åka hit, när det inte är så många kvar.
#14 2015-05-25, 00:18
jaglaserbara
Aha ok. Kul att du trivs där iaf.
#15 2015-05-25, 00:30
FlabbeMcFloppy
Ursprungligen postat av jaglaserbara
Helvete, då låter det som att det är kört. :/ Jag har gjort flera försök men det går bara inte. Får bli Irland eller Tjeckien istället.


Det går alltid lättare att lära sig språket när du bor där Sök på grupper. Utlandssvenskar i Frankrike som exempel. Kolla även enklare jobb som svenska företag har i Frankrike. Behöver inte vara helt uteslutet. Arbetsförmedlingen har information för jobb inom EU. Annars erbjuder olika svenska resebolag som blueberryspark och kilroy praktikplatser, inbyggd praktik och språkresa. Gör en stor efterforskning innan När du hör språket varje dag kommer det stegvis fastna.

http://www.blueberrysprak.nu/
http://travels.kilroy.se/
http://www.arbetsformedlingen.se/For-arbetssokande/Lediga-jobb/Jobba-uto...
#16 2015-05-25, 01:53
PiusXIII
Är det inte så att fransmän anser att franska är ett världsspråk, och att man inte behöver kunna något annat. Är det inte också så att en del fransmän blir förolämpade när de hör en nybörjare misshandla deras språk, och blir arga i stället för att visa tålamod?
#17 2015-05-25, 09:39
jaglaserbara
Har också hört det där att de vägrar prata engelska.
#18 2015-07-05, 03:57
Ursprungligen postat av olasvensson
Många i Frankrike negrer. Inga problem.


ja, negrer från fransktalande länder.