Hitta diskussioner med liknande innehåll

Hur är läget i Texas?

#1 2015-06-20, 08:05
Uniqed
Hej!

Jag och 3 vänner är på genomresa i USA. Enligt vårt ruttschema ska vi ge oss ner i Texas om 4-5 dagar och har då tänkt att åka genom bland annat San Antonio och Houston.

Det som bekymrar oss är att varje gång vi slår på nyheterna så ser vi bilder på stormväder och översvämningar i just detta område.

Är det någon koll på om vädret har lugnat ner sig och om vi kan följa vårt schema, eller om vi borde lägga om rutten för att undvika detta område?

Stort tack på förhand!
#2 2015-06-20, 08:18
NopeNope
åk lite längre norrut, Dallas, Austin,Amarillo först och avakta med att åka söder till vindarna har lugnat ner sig
#3 2015-06-20, 15:09
nickf
Är i Dallas just nu och vi har kanonväder. Drar ner till Houston över dagen och San Antonio imorgon till måndag. Vädret är toppen bara att åka!
#4 2015-06-22, 16:03
TexasSwede
Kan bara skriva under på vad nickf säger. Har varit runt 30-35 grader och soligt nu i helgen. I Louisiania och i vissa delar av Texas har en del floder och sjöar svämmat över, men det är inget att vara direkt orolig för. San Antionio har jag ingen jättekoll på, men har inte hört att de har några problem. Min fru kommer från Houston och hennes familj bor fortfarande där. Inga större problem, vi var nere för 14 dagar sedan, inga problem alls (hade regnat en hel del redan då.

Så bara att åka. Det är mest om ni ska passera över en massa broar i lägre liggande områden som det kan finnas risk att de är stängda. NopeNope har ett bra förslag, att åka lite längre norr ut, speciellt genom Louisiania.