Hitta diskussioner med liknande innehåll

Undvik World Expo I Milano

#1 2015-07-15, 11:31
nerdnerd
Var där hela dan igår. Det är stort med många länder representerade, och visst är det mycket som är fint. Men varför är allt käk så minimalt och så dyrt? Inbjuder inte alls till att pröva på en massa olika saker som väl ändå är lite av meningen. Mer än 10 euro för en liten portion på en plasttallrik är snarare regeln än undantag. Inte underligt att så många går till McDonald's på området som iaf har sitt vanliga utbud till sina vanliga priser. Coca Cola har också ett ställe och de gör det verkligen rätt: Först en kort presentation (kanske lite fånig) och sen får man dricka Coca Cola i alla tänkbara varianter, helt gratis. Cola Zero lime var gott i hettan.

Presentationerna som jag såg var väldigt ytliga. Mest en massa slagord om forskning och utveckling men med väldigt lite substans. Vill man verkligen veta något om t ex Thailand får man ut mycket mer på väldigt kortare tid med att googla.

Det hade kunnat vara värt det om de bjöd på små godbitar överallt eller om det iaf bara kostade någon euro per ställe. Men som det är nu kan jag bara avråda från besök.
#2 2022-06-25, 23:26
5WOt
Tack för tipset!