Hitta diskussioner med liknande innehåll

Hotell på Jamaica - priser?

#1 2016-03-04, 22:41
Malicieux
Tjena!

Jo det är som så att jag har en dröm om att turista i Jamaica om några år när min plånbok blivit lite fetare. Jag har kollat på fritidsresor, ving mm och letat efter priser för att bo all inclusive på Grand Palladium Jamaica Resort & Spa. http://www.ving.se/jamaica/lucea/grand-palladium-jamaica-resort-spa/bild...
Men då alla resor för i år verkar bokade är det lite svårt för mig att se vad 2 veckor skulle gå på.

Så min fråga till er är om det är någon här på flashback som bott på detta hotell eller kanske kan tipsa om något annat trevligt hotell på Jamica som ligger i eller nära Ocho Rios? Och självklart då vad detta gick på. Har ni vänner eller om ni själva vill dela med er om tips och upplevelser från denna spännande Ö, så vill jag väldigt gärna ta del av era berättelser!
#2 2016-03-04, 23:46
mhdo21
Jag vet inte, men vad jag kan rekommendera till dig om du funderar på jamaica är en kryssning. Du kommer älska det samt att du får se andra ställen också.
#3 2016-03-05, 10:25
Malicieux
Ursprungligen postat av mhdo21
Jag vet inte, men vad jag kan rekommendera till dig om du funderar på jamaica är en kryssning. Du kommer älska det samt att du får se andra ställen också.


Tack så mycket för tipset, det lät som en bra idé!

Någon mer som har några tips?
#4 2016-03-05, 16:53
mhdo21
Ursprungligen postat av Malicieux
Tack så mycket för tipset, det lät som en bra idé!

Någon mer som har några tips?Ett litet tips är att söka på Allure of the seas. Du kan åka i två veckor. Bla till Jamaica, haiti, mexico och florida
#5 2017-02-05, 22:14
Lacerda
Hur aer det i omradet Negril? Kan nagon ge tips om boende daer? Funderar pa att haenga med nagra vaenner i mars. Hyra en bungalow eller liknande vore trevligt.
#6 2017-02-12, 13:28
Var på Jamaica i vintras, bodde i Negril. Bra hotell är Negril Palms. Rent o fint precis vid havet.

Jamaica är speciellt att semestra på, mycket alinclusive hotell vilket har gjort att det nästan inte är något uteliv efter kl 20.00. Det var tråkigaste upplevelsen av ön. Missa inte att besöka ricks café, helt fantastiskt. I övrigt var reage musik en härlig upplevelse. Barer hade grupper som spelade hela eftermiddagarna. I övrigt var det ganska dyrt.

Jag var där i två veckor flög sedan till Miami för en kryssning runt Karibien i en vecka. Måste upplevas!!!!!!