Hitta diskussioner med liknande innehåll

Auckland eller Flic en Flac

#1 2016-07-15, 09:29
noob1985
Mitt första inlägg på Flashback, woho!!

Hej allesammans,

Jag har blivit erbjuden jobb i både Auckland, Nya Zeeland, och Flic en Flac, Mauritius.

Förutom andra faktorer, har vädret varit en avgörande till varför jag och min sambo vill flytta till något av dessa länder. Jag förstår att Mauritius är varmt året om, runt 20 grader på vintern och 30 på sommaren, men att Auckland är helt ok det med, runt 15 på vintern och 25 på sommaren.

Mitt problem är följande gällande Auckland; mitt ideal-väder är mellan 25-30, inte för kallt men inte för varmt. Vädret i Mauritius är däromkring, kanske något över på sommaren. Men Aucklands väder under sommaren, hur ofta ligger det runt 25 grader eller över? Kan någon som spenderat längre tid i Auckland, eller Nya Zeelands norra ö, berätta lite om vad man kan förvänta sig av vädret, speciellt temperaturen under sommarmånaderna?

Det lutar åt Auckland, men jag är orolig över att det kommer inte att vara tillräckligt varmt på sommaren för att njuta av en pool om vi bestämmer oss för att stadga oss där.

Mitt problem gällande Mauritius; att leva i ett u-land är alltid en utmaning för någon som har växt upp i ett i-land. Även om Mauritius gör bäst ifrån sig i Afrika, finns det en del problem gällande kvalitén på skola och sjukvård. Kan någon som har erfarenhet kring livskvalitén i Mauritius, speciellt gällande skola och sjukvård, berätta lite om det?

Tack på förhand!

Med vänliga hälsningar,

Värsta nooben!!