Hitta diskussioner med liknande innehåll

Resa från Singapore emot Krabi

#1 2016-08-08, 21:46
GillarGodis
Hej!
Landar i Singapore, har 18 dagar upp emot krabi där jag åker hem. Budgeten är inte snål men nu inser jag att Singapore är inte bara dyrt för att vara asien, det är alltså världens dyraste stad så tänkte bara spendera 2 dagar där och sen bege mig längst kusten norrut.

Undrar vad man kan rekommenderas? Det finns ju en del alternativ men kollar man Melaka (Malacca) t ex så får det 4,5 av 5 på tripadvisor men högsta betyget där är ett gammalt kinesiskt hus-museum som verkar som en rätt lame högsta rekommendation. Söker man runt dock så finns det ju ingen stad som inte lyckas ha något med 4,5 av 5 så detta betyg är ju inte värt nåt.

Jag funderar på Port dickson och stanna en del dagar i Kuala lumpur då det bör finnas en hel del att göra, sen penang som jag dock numera är mer tveksam till, nån dag på penang och sen langkawi och sen koh lipe. Kan någon rekommendera något?
#2 2016-08-09, 00:25
Nu skall du inte överdiva, det är inte värdens dyraste stad att turista i utan värdens dyraste stad för en utlänning att bo i. Så länge du inte köper en bil och en fastighet utan turistar där är det en helt okay stad/land att besöka.