Hitta diskussioner med liknande innehåll

Resa till USA och centralamerika(3-4 veckors resa)

#1 2017-03-17, 19:57
TheStifmeister
Tänkte åka först till Texas i USA i en vecka för att sedan åka till Bahamas eller någon annat land i Karibien(inte bestämt än). Sedan tänkte jag åka till något land i Centralamerika, tittar lite extra på Belize just nu... Så har en hel del frågor och om någon som gjort dessa resor kunde ge tips så uppskattas detta väldigt mycket


-Vilket land är bäst i Centralamerika? Alltså värt pengarna och inte överskattat...

-Hur är korallreven och snorklingen i Centralamerika?

-Vilket land i Karibien har mest Amerikanska turister? Bahamas? Caymanöarna som tillhör USA?

-Vilket land i Centralamerika är billigast?

-Vad kan en resa på låt oss säga 3 veckor kosta för att resa till Texas i en vecka sedan åka till något land i Karibien i en vecka och avsluta med något centralamerikanskt land sista veckan? Är inte någon som slösar extremt med pengar men man vill kunna unna sig!


-När är det bäst att resa? Planerar att resa efter sommaren någongång...


Och till sist vart hittar man en fin Amerikanska som kan man gifta sig med? Dom gillar väl Svenska män?
#2 2017-03-17, 23:09
Nospheratu
Ursprungligen postat av TheStifmeister
Och till sist vart hittar man en fin Amerikanska som kan man gifta sig med?

I USA. Amerikaner reser i allmänhet inte särskilt mycket. De flesta amerikaner har inte ens varit utanför sin egen delstat. De som reser runt i Karibien eller har sommarställe på Bahamas är ofta välbärgade individer. Typ samma klientel du hittar runt Öfvre Östermalm i Stockholm. Det är liksom inga brudar som det funkar med att vara superhärlig backpackande snubbe för att kunna haffa.

De mer "vanliga" amerikaner som känner sig lite frigjorda och vill "se världen" brukar ofta backpacka till Europa (läs London eller Paris) istället. Jag får känslan av att de ofta drar sig till just England, det är lättare med språket och miljön är ju galet exotisk för dem.

Men vill du hitta amerikaner på semester är det överlägset enklast att leta just i USA. Texas som du föreslår är väl ett bra ställe att börja på.
Ursprungligen postat av TheStifmeister
Dom gillar väl Svenska män?

Jag tror du förväxlar amerikanska kvinnor med brudar från Östeuropa eller Thailand. Amerikaner vet knappt vart Sverige ligger och blandar gärna ihop det med Schweiz hela tiden trots att man rättar dem. Den lite äldre generationen kan ha hört talas om Björn Borg och Abba. Amerikanska tjejer runt 20 - 30 har dock sällan en aning om svenskar eller svenska män i synnerhet.

När amerikaner snackar om att de tycker utländsk accent låter sexigt menar de brittisk engelska eller möjligtvis fransk accent. Svensk accent tycker de för de mesta låter lite lustig och inget man kan ragga på.

Så jag vet inte om du har någonting gratis alls genom att vara svensk. De brukar dock ofta vara nyfikna på det här med alper, skidliftar och ost med hål i. Så det är ju en bra isbrytare för dig om inte annat.