SAS lounge på Arlanda, korv med bröd?

#13 2018-12-26, 16:18
Richard-III
Ursprungligen postat av Ribersborg
Fiska upp en winerkorv från korvspadet kunde man göra i Senator loungen under många år både på FRA o MUC. Hur det är idag har jag mindra koll på.

Helt Ok att äta en eller två korvar när klockan närmade sig sen kväll och det fanns tid kvar till flyget skulle gå. Fanns också annat små plock och ofta en soppa som alternativ.


Jo, det finns kvar. Liksom Haribos små björnar. Sedan vet jag inte om det är en wienerkorv eller annan typ.

De gamla hoda tiderna då man kunde äta mycket och god mat i de europeiska loungerna är dock förbi. Gardemoen är väl värst, men alla nordiska SAS-lounger är ju skräp. Inte ens gröten på morgonen kan de lyckas med. Har de korv m bröd så är det ju ett uppsving! Mat får man ju idag egentligen bara i Asien. SGs i Singapore eller ännu hellre Cathay i HK är fortfarande bra. BA också bra för långflygningarna, men vet inte hur de är i T1?
#14 2019-05-12, 16:04
Ursprungligen postat av fittslem
Reser ganska mycket så jag besöker denna lounge ganska ofta. Alltid samma trista mat, nån form av pastaröra och bröd. Men ibland så serverar dom även korv med bröd.
Jag upprepar, korv med bröd.
Sure jag tror inte att nån förväntar sig lyxkäk direkt men korv med bröd trodde jag att man endast serverade på barnkalas, lokala korvmojen eller IKEA.
På Arlanda loungen stöter man på folk från hela världen, främst affärsresande. Är korv med bröd nånting som vi vill bjuda dessa besökare på?

Vad anser ni om att det serveras korv med bröd på Arlanda SAS lounge, är det snålt? Eller är det rimligt?


Sas som alltid i ett nötskal
#15 2019-05-15, 01:45
RZLA
Det låter väl lite tråkigt och bonnigt.
#16 2019-05-19, 18:28
Sqeptisk
Var visserligen ett tag sedan Sqeptisk härjade i flygplatsloungerna runt om i världen men loungestandarden var då rätt kass i europa i allmänhet och skandinavien i synnerhet. Dom bästa återfanns då i mellanöstern och sydostasien och där serverades definitivt betydligt bättre tilltugg än "korv med bröd"