Sälen på Nyår, topp eller flopp?

#1 2019-12-19, 22:47
Tjackad-Tullare
Vet inte om tråden ligger fel, men gör ert försök.

Vi är några killar 20-35år som hade tänkt fira nyår tillsammans men vet inte riktigt vart. En myntade "Sälen" och få vi alla gillar skidåkning lät detta lockande. Jag hade dock invändningen att det troligen är mest barnfamiljer i sälen under nyår och därför är det kanske inte så mycket "fest" på just nyårsnatten. Flera höll med, men detta är mest en s.k "kill-gissning" och ingen fakta.

Av denna anledning undrar jag vad Flashback har för input gällande detta. Tror ni det är några 18-40åringar som festar i sälen under nyår och så fall vart? Finns det ens några nöjesställen?

Må väl
#2 2019-12-19, 23:22
SergeantCortez
Dem släpper inte in barnfamiljer efter ett visst klockslag trodde ja, men vet ej fan, nu kill-gissar jag. Annars kan man ta dit festen till stugan själv vet ja .
#3 2019-12-20, 00:01
Tjackad-Tullare
Ursprungligen postat av SergeantCortez
Dem släpper inte in barnfamiljer efter ett visst klockslag trodde ja, men vet ej fan, nu kill-gissar jag. Annars kan man ta dit festen till stugan själv vet ja .

Jadå klart man kan! jag påpekade även att Åre troligtvis har mer "tryck" än sälen. Men men, någon mer som vill Kill-gissa?
#4 2019-12-20, 13:59
heavenorlasvegas
Du väljer mellan två olika svarta hål. Skulle inte åka till någon av orterna innan sportlovsveckorna.

Det är väl emellertid inte någon vågad gissning att nyår firas så väl på Högis(Sälen) som Bygget(Åre)?

Sälen är väl "folkligare" överlag. Åre har ju sedan gammalt, för att låna ett passé uttryck, en mer "brattig" prägel överlag. Typ mer coverband och fulla "bönder" i Sälen och mer "dj", märkeskläder och fulla människor från stockholmska villaförorter i Åre.

Jag avslutar med att vara fullblodselitist. Om man gillar skidåkning och är äldre än 12 år förstår jag inte vad man ska till Sälen att göra. Eventuellt om man har avlat fram egna barn kan man åka dit, med dem.

Håll till godo!