Funderar på resa runt i Ryssland

#13 2021-03-14, 18:41
holmium
Åk till Ryssland !

Fantastiskt land ! har haft otroligt mycket kul där. Synd att det är trassligt att resa just nu. Annars hade jag säkert varit i Sankt Peterburg och chillat.

Sankt Petersburg är en fantastisk stad, som ett Stockholm i kvadrat fast numera rent och snyggt och säkert.

1 timma flyg från Stockholm 20 minuter i taxi på fyrfilig motorväg från den nya fina flygplatsen så är du mitt i Europas till storleken räknat 3dje stad (efter Istanbul och Moskva).

Fina hotell till rimliga priser, hur mycket som helst att se och uppleva. Shopping om man gillar det. Restauranger nattliv klubbar, musik you name it om man gillar det. En stad med massor med vatten kanaler och floder. Som ett stockholms centrum, minus sunkiga blatteställen, minus negrer , minus förfall, minus rånrisk, minus rumänska tiggare.
#14 2021-03-14, 20:50
Pejjninthuess
Ursprungligen postat av juiceme
People also ask
What is great about Russia?
The world's largest country has the longest railway, second-largest art museum in the world and is home to many billionaires. ... Russia is the largest country in the world covering more than 6.6 million square miles.8

det gör väl inte landet värt att resa i? visst, longest railway är intressant. men home to many billionaires? Wtf...

kan någon flika in varför man ska resa dit och vad som är bra där?

Vildlivet kanske?

Suttit och kollat olika youtubers från Ryssland.
Landet är så stort - så det går knappt att fatta - En liten del av det är Europeiskt. Den delen motsvarar mer än 40 % av Europas yta.
Det är många nationaliteter.
Den ryska befolkningen och det ryska språket dominerar.
Vissa städer är väldigt framåt. Som st.Petersburg Moskvaregionen Vladivostok. Stora mängder med landsbygd som lämnas åt sitt öde. Misär. Allt är billigt jämfört med här.
I Kaukasus ligger Europas högsta berg.
I St Petersburg står Europas högsta skyskrapa.
I södra Sibirien finns en grotta där det bott människor hundasjuttiofem tusen år.
Det finns "förbjudna" städer - som inte finns på kartan.
Det dricks mycket vodka - och det rullar många Lada på vägarna.
En hel del ungdomar som kan lite engelska. Kan fungera i affären i större städer.
Landet har gräns till många länder: Kina Kazakstan Nordkorea Mongoliet Georgien Azerbajdzjan Estland Finland Lettland Polen Ukraina Vitryssland Norge också väldigt nära till Alaska och Japan.
Det vore en upplevelse att få åka dit någon gång.
#15 2021-03-15, 11:05
XX-Ambar
Jag har träffat en del Ryska tjejer när man rest runt i Sydostasien. Dom gillar verkligen västerlänningar, dom super som män och vill knulla om och om igen. Fina minnen har man av dessa Ryska donnor!
#16 2021-04-08, 04:03
mallesan
Jag har varit i St Petersburg en gång och i Moskva 4a, i Petersburg funkar engelska ganska bra men inte i Moskva, men dom har börjat med att skriva på engelska i tunnelbanan. Jag gillar Moskva, en helt fantastisk stad med mycket att upptäcka. Rekommenderar starkt ett besök, ska åka så fort Corona hysterin lagt sej, hoppas på september
#17 2021-04-08, 16:23
Elross
Ändrat rubriken, utågende rubrik "WTF? funderade på resa runt i ryssland," /Mod