Klarar inte av Sveriges väder och klimat längre

#25 2022-11-24, 01:53
Om man inte har barn så är man gravt efterbliven om man väljer att bo i Sverige
#26 2022-11-24, 02:43
Mr.Woods
Jag hatar också vintern, men den känns bättre när snön lägger sig. Den lyser upp lite och har en väldigt trevlig ljudisolerande effekt tycker jag.

Nåväl, jag har inte varit i så många länder som har året runt-värme, men Jamaica tyckte jag mycket om. Spenderade två månader där under vintern och det var inte alls kallt. 25-35°C, och damerna verkade tycka att det är spännande och exotiskt med vita män, vilket i kombination med deras traditionellt sexuella lösläppthet kan vara till stor fördel för den som eventuellt är svältfödd på mänsklig värme och närhet.
#27 2022-11-24, 03:05
lars123andersson
Vilket land som helst i hela världen?
Känns som det är lite lättare och billigare att bara dra till södra spanien eller kanarieöarna några månader och hyra en lägenhet.
Du hittar garanterat nåt billigt för nån enstaka tusenlapp per månad.
Sjukskriv dig för deprission eller nåt så får du lite pengar medans du är ledig också.
#28 2022-11-24, 03:54
evilhoney
Bostadsorter och områden --> Övriga resediskussioner
/Moderator
#29 2022-11-24, 05:22
VersaceMedusa
Ursprungligen postat av Klappasäften
Något som jag upplever varje gång vi går in i november till mars är att jag går in i någon form av depression pga mörkret och skitvädret vi har i Sverige. Svinkallt, slaskigt, blött och allmänt jävla trist och människorna runtomkring är alla lika gråa. Just snön är det som jag hatar mest och alla människor som man omges som verkligen älskar snön. Jag hatar den!

Vilket land kan ni rekommendera för att man kan få lite ljus och värme? Jag orkar ärligt talat inte med detta längre speciellt nu när man blivit äldre.

Portugal eller Spanien. Härligt folk som det faktiskt går att tala och umgås med. Skönt varmt väder.
Vill själv också flytta permanemt. Jag tål inte Svenskar längre. Kan helt ärligt säga att Svenskar är det absolut värsta folket jag någonsin haft att göra med. Antingen är de rabiata feminister som hatar en och gör sitt bästa för att förstöra ens liv bara för att man är född som en man, eller så är de tråkiga know-it-all Svenssons som tar det personligt när man rättar dom, har en annan åsikt, eller om man vet något som dom inte har någon kunskap om, dom tar det så personligt att stämningen i rummet blir otroligt obekväm resten av tiden man spenderar med dom.

Nä usch. Ska spara ihop lite mer och fixa ett schysst jobb utomlands, sen kommer jag aldrig komma tillbaka till det här värdelösa landet och dess idioter till folk.
#30 2022-11-24, 05:26
Kragom
Flytta norrut. Visst är det mörkt här, men snön ljusar upp och våra minusgrader gör att det är torrt och bra 😊
#31 2022-11-24, 06:44
Reverend.Camden
Ursprungligen postat av Klappasäften
Okej bra klimat men Tahiti och Puerto Rico är väl ju rätt så instabila länder?


Det väl de första länderna/öarna man undviker i Karibien?
#32 2022-11-24, 07:10
Inget konstigt. Det är mycket vanligt att känna som du. Enligt läkarvetenskapen beror det på att vi människor inte är skapta att leva mörkt och kallt. Vi lommer ursprungligen nere från söder, där detta inte var ett problem.

Man diagnostiserar der som vinterdepression. Behandling är ofta psykofarmaka och ljusterapi. Men det är lite som att ta Alvedon mot huvudvärk, det åtgärdar inte grundproblemet.

Lösningen har du redan. Lägg upp ditt liv så du kan bo 9 månader utomlands och 3 hemma i Sverige.

Hur gammal är du och vad jobbar du med ?
#33 2022-11-24, 07:13
provinsen-taiwan
Ursprungligen postat av ButtButter
Arizona, Nevada


Öh, det är inte beboeliga platser. Räkna med att stanna inomhus med luftkonditionering mars till november.
#34 2022-11-24, 07:20
Jahbrah
Allt beror på vad du vill ha. Alla länder har bra saker och dåliga saker. T.ex. "den demokratiska republiken" Kongo är varm och ljust. Men vill du bo där?

Så, för att du ska få hjälp innan våren kommer och du glömmer detta ämne tills november 2023, så uppskattas mer önskemål.
#35 2022-11-24, 07:37
ReijoHervonen
Flytta du till siestatown om du tror du blir lyckligare av det. Klimatet här uppe är för hårda män som åstadkommer nått. Det behövs ett hårdare klimat för att människan ska få nått uträttat, annars blir den bara lat och värdelös. Det är bara att åka ner till Medelhavet och se hur "bra" allting fungerar i länderna där.
#36 2022-11-24, 07:41
Hussefar
Ursprungligen postat av Reverend.Camden
Skåne är fan värst, mkt råare kyla än norrland.

Jag håller med TS det blir fan värre för varje år


Kan det bero på att det är generellt en mycket öppnare terräng i Skåne, tro? Blåser det så biter kylan mycket mer.