Hitta diskussioner med liknande innehåll

Noen som har erfaring med China Airlines? - De har billige billetter til Thailand

#1 2007-02-15, 13:04
gardkarlsen
Hei

Jeg vurderer en svipptur til Thailand i mai og har begynt å sjekke litt priser. Jeg sjekket litt online og der ser det ut som om KLM er billigst med 7500 kroner. Men vi tok kontakt med reisebyrå og der kan man få med SAS/Thai til 6900 kroner. Og ved videre sjekking tilbyr China Airlines billetter fra Stavanger til Bangkok for 6200 kroner. Dette er en veldig bra pris men jeg har ikke brukt China Airlines før så jeg er litt usikker. Er det noen som har benyttet seg av dette selskapet i det siste? Er det godt med benplass? Har de TV skjermer på hvert sete? Hvordan er servicen?

Mvh
Gard
http://gardkarlsen.com - reisebrev og bilder
#2 2007-02-15, 13:14
Kupsan
Åkte förutom Stockholm-Peking med China och det var hyffsat, man ska väl inte egentligen förvänta sig mer utan bara att inte bolaget är bajs sär är det OK med tanke på priset.

Hade inte tv-skärm.
Servicen funger okej.
#3 2007-02-16, 21:34
Thamaray
Åkte sthlm - bkk november -06 med China Airlines,tyckte det var helt ok,bra service,dvd/tv i varje säte med ca 40 filmer och ca 20 olika spel.
#4 2007-02-17, 09:56
apgujeong
Blanda inte ihop Air China och China Airlines. China Airlines flyger inte till Kina.

China Airlines är ett Taiwanesiskt bolag. Jag har flugit med dem lokalt här i Asien och aldrig blivit missnöjd. Det är som sagt ett bolag med lågprisprofil, så ha inte för höga förväntningar.

De flighter jag har varit på har haft en TV skärm för varje säte och okej bentrymme. Jag är inte direkt lång dock så det brukar aldrig vara problem för mig.

Är du ute efter att hitta en billig biljett och har rimliga förväntningar så rekommenderar jag China Airlines!!!