EasyT

#1 2007-03-14, 23:03
Lucky Luciano
http://www.easyt.se

Jag är rädd som fan o litar inte på någon av dessa hundra ställen där man kan boka biljetter, allt känns så skumt tänk om man står där me 10k minus (biljetter för 3pers) Nån som bokat via denna sida? hur funkade det? strul? isåfall vad? funkade bra?
#2 2007-03-14, 23:12
Lucky Luciano
Hittar biljetten för typ 200 billigare på Seat24 också, har svår beslutsångest vart jag ska boka..heh
#3 2007-03-15, 05:31
Fresh milk
Den psykiska delen kan du halla for dig sjalv, men jag har bokat dar och vanner har bokat dar, forstar inte vad ditt problem ar, tror du att dom har lagt upp den och sen lurar folk, du tror inte att det skulle vara kannt da eller? Dom har ju en kundtjast och allt, las lite pa sidan, och tvilar du fortfarande, skjut dig sjalv och hoppas du aterfods pa medeltiden
#4 2007-03-15, 14:22
Ursprungligen postat av Fresh milk
Den psykiska delen kan du halla for dig sjalv, men jag har bokat dar och vanner har bokat dar, forstar inte vad ditt problem ar, tror du att dom har lagt upp den och sen lurar folk, du tror inte att det skulle vara kannt da eller? Dom har ju en kundtjast och allt, las lite pa sidan, och tvilar du fortfarande, skjut dig sjalv och hoppas du aterfods pa medeltidenVaknat på fel sida idag ? Idiot !

Till TS ! Dom två bolagen du nämnt är bra exempel på väletablerade företag med gott rykte. Det bör inte vara större risk att boka/köpa biljetterna där än på resebyrån på stan. Det är bara att googla på dom ska du se !

/#LOUDmouth#