Hitta diskussioner med liknande innehåll

Från Köpenhamn till Bordeaux / Biarritz

#1 2007-05-05, 12:45
Morkk
Läget är som följer, efter Roskilde ska jag på något sätt ta mig till min familj som då kommer vara en bit söder om Biarritz. Min tanke var att antingen ta sig till Bordeaux eller Biarritz och därifrån så borde det lösa sig, lätt som en plätt trodde jag och gav mig ut för att leta resor.

Nu har kikat runt lite efter tåg men inte hittat någon vettig sida som kan stå för hela resan, hittade en som ville ta mig från köpenhamn till paris men den hängde sig på konstiga sätt. Har även kikat lite på flyg men 7000 kronor som skulle vara det billigaste enligt diverse olika siter är för mycket.

Har även funderat på interrail pass, då detta skulle kunna ta mig från Stockholm till Roskilde den 1:a för att sedan ta mig vidare den 7/8:e till frankrike. Detta går loss på ungefär 1500 kronor, resan från stockholm till roskilde går på ungefär 400 kronor, så om någon har en site eller hittar själv något för under 1100 skulle jag bli mäkta glad.

*edit* jäklar vad kompakt det blev, lättat upp det lite.
#2 2007-05-06, 18:05
williamwallace
Åkte med familjen från CHP till Bordeaux med Sterling, och jag har för mig att det var rätt billigt. Väl fram på flygplatsen i Bordeaux så stod det en hyrbil och väntade. Och med den körde vi vidare till Biarritz. Men gå in på Sterlings hemsida så kanske du hittar ett flyg för några billiga slantar.