Hitta diskussioner med liknande innehåll

Amoudara eller Agia Pelagia

#1 2007-05-12, 01:25
Gyros
Jag har världens dödsångest över vilken av dessa två ställen jag ska stanna på. Jag och min tjej (26o23år) har redan bokat flyg till Heraklios, och vi har kollat till några ställen, men det är så mycket att man blev tvungen att skala ner det till dessa två. Hon vill gärna ha en fin sandstrang utan sten, och samtidigt vill hon att det ska finnas lite uteliv. Jag har ju ingen som helst chans att bedömma någonting (utöver några vinklade bilder). Av det jag läser så blir jag inte klokare. På bilderna så verkar Agia Pelagia vara mer av en koncentrerad turistort, men samtidigt en liten by. Amoudara har fördelen av att ligga väldigt nära Heraklios, men av bilderna att dömma så verkar de där 6km, som stället ligger utanför, vara skillnaden på öken och stad. Vilket ställe är bäst att ta? Vilket ställe har bästa utelivet samt stränder?

Eller ska man rent av dra till Chania? Alla verkar ju åka dit. Ser nästan ingenting om Heraklios. Verkar vara dödstråkigt. 10mil med buss... jag vet faktiskt inte...
#2 2007-05-12, 18:48
super_freak
agia pelagia var en liten håla med 500 meter (max ) strandpromenad med resturanger som alla skyltade med att de minsann kunde göra svenska köttbullar.
Utelivet var totalt dött, fanns inga nattklubbar eller liknande, bara små dansgolv i asnlutning till barerna.
Men det var ett tag sen jag var där iofs.

Trevligt om man åker med familjen men annars ganska trist.
#3 2019-05-24, 19:46
CaseyRyback
Hur blev det?