Hitta diskussioner med liknande innehåll

Hawaii Vs. Miami

#1 2007-09-05, 17:27
Nina Hartley
Jag ska ut och plugga i 16 veckor och kan inte riktigt bestämma mig vart jag ska ta vägen. De lutar främst åt Miami eller Hawaii då jag vill kombinera studierna med dykning/surfing.

Förmodligen bär det av mellan November - Mars och jag undrar hur det se ut på de två olika ställena just då. Hawaii är ju solsäkert året runt, men vilken tid på året är det som mest livat och lugnast? Hur ser det ut i Miami?

Finns det något annat ställe ni har att rekomendera som rör sig inom mina önskemål?
#2 2007-09-11, 19:53
Palpatine
Vadret i Hawaii ar lugnare pa sommaren an pa vintern om man vill surfa och dyka. Oahu's North Shore ar inte nagot for en amatordykare/surfaren mellan November och Februari. Sydsidan ar dock lugn pa vintern.
#3 2007-09-12, 00:38
IllBill
Jag har bara varit på Hawaii några få dagar, men jag han i alla fall bilda mig uppfattningen att det inte var så fint som jag hade trott tidigare.
Miami är helt okej men jag skulle nog ändå säga Californien om du ska surfa och vill till USA. San Diego skulle kunna vara ett intressant alternativ för dig med tanke på att du ska studera också.
#4 2007-09-12, 03:17
Vagabonden
Miami är ju helt klart att föredra, då det är en storstad med mycket att se och känner du för det så kan du ju göra utflykter till stora delar av sydöstra USA. På Hawaii är du ganska isolerad.

Sen har du som vänsterorienterad nära till Kuba som du kan åka till för att få eventuella kommunistisk romantik krossad för alltid.