Hitta diskussioner med liknande innehåll

kanarieholmarna i början av april

#1 2008-03-12, 06:21
Raymond Dickens
Jag och en kompis tänkte dra ner på en liten avkoppling/festsemester i början av april... mest funderar vi på los americanos (tenerifa) eller playa del inglés (gran canaria)
Kan någon tipsa om bra hotell på dessa ställen? vi är 25 år och har hyffsat tjocka plånböcker. finns det sviter med egen jacuzzi och hela köret osv?
nån som kan har några tips överlag?
#2 2008-03-12, 16:20
Demuynck
Hola. Kom hem från Inglés för exakt en vecka sedan. Var i april förra året också.
Om du vill bada och ligga vid stranden rekommenderar jag dig dock att åka till ett annat ställe. Vattnet är varken klart eller fint direkt, det blir djupt direkt och det blåser förbannat mycket. Ska du bada i havet och inte i poolen rekommenderar jag dig att åka längre söderut / västerut.

Det finns en hel del fina hotell i Inglés, men ska du ha snäppet värre så finns det ännu bättre i Mas Palomas (grannstaden) och Puerto Rico (30 minuter med buss)... har en polare som bodde på något hotell i Mas Palomas förra året, han hade haft fri Champange på rummet, det hade varit korallrev i poolen samt deras hotell hade legat precis vid vattnet - tydligen ett femstjärnigt.

Det finaste hotellet som ligger i Playa Del Ingés är vad jag tyckte, hotell Riu som låg längst ner på "huvudgatan" närmast Mas Palomas öknen. http://www.vrcanaries.com/Aerial_Photos_of_Gran_Canaria/source/image/gra...

Det finns även 2 till (vill jag minnas) Riu hotell där, dock vet jag inte standarden där.

Annars är Rey Carlos ett väldigt fint hotell, har för mig dem har egna bussturer till stranden. Vet att 2 hotell vid namn "Margharita"-något som ligger bredvid varandra har bussturer till stranden iaf.

Annars så kan du alltid checka här; http://www.ving.se/resort/resortMaster.aspx?ResortId=874&ItemId=874&...

Håll dig borta från Yumbo-center, kommer du dit förstår du nog vad jag menar! Hehe.