Hitta diskussioner med liknande innehåll

Alkohol - Sharm El Sheik

#1 2009-02-01, 18:30
Rakadig
tjenamossen

tänkte höra om dom säljer sprit i vanliga supermarkets nere i sharm samt hur priserna är ?

tack på förhand
#2 2009-02-07, 21:20
Hank Rearden
Sharm el Sheik är ett turistställe och du hittar alkohol i de flesta supermarkets (i motsats till övriga Egypten). Priserna är dock höga. Har för mig att öl kostar ungefär som på svenska bolaget och sprit är något billigare än i Sverige. Har dessutom för mig att du måste ha passet med dig för att få köpa sprit.
Bästa är att köpa med dig taxfree från flyget och fylla upp minibaren på rummet.
#3 2009-02-08, 03:07
Dogdylan
När jag var i egypten (Var runt 15-16 bast) så drack jag och min kusin öl i en av de många barerna på hotellet, vi vågade inte tömma vårt hotelrum för då skulle vi få skit av våra föräldrar. Det var dyrt som fan kommer jag ihåg - fast jag var ju som sagt rätt liten. Tjuvrökte gjorde vi dock, ciggen var sjukt billiga. I och för sig bodde vi på ett fem-stjärnigt hotell med beväpnade vakter, å andra sidan var det beväpnade vakter vid McDonalds.

Men som sagt, jag skulle nog inte åka till ett muslimskt land för att kröka.

Skall sägas att jag inte tyckte om Egypten. Det var varmt som fan, äcklig mat och äckliga gubbar som visslade efter min syrra som typ var 14 eller något sådant. Men på hotellet var de justa både mot barn och vuxna. Fick höra "sir" hela tiden, så det var litet coolt för en en 15-årig grabb. Å andra sidan tycker jag att det är coolt nu när jag är 24 (snart)..