Hitta diskussioner med liknande innehåll

Karibien under sommaren?

#1 2009-06-09, 05:49
nillut
Åker till NYC i slutet av juli men tänkte att man skulle ta en vecka i Karibien innan. Någon som har erfarenhet av Karibien under juli som kan slänga lite ljus på det där med orkansäsongen? Regnar det 24/7 redan då eller är det mer i aug/sep?

Är det värt att åka till t ex Bahamas eller ska man sikta längre söder ut, mot tex Barbados, för att slippa tropiska stormar? Eller är det helt enkelt fel tid att åka till Karibien? Orkar inte åka längre bort då det skulle bli en jäkla massa flygande, ska man bara ta det där med sol och bad nån annan gång?
#2 2009-06-12, 14:17
Lays
Orkan säsongen börjar i Juni men peakar inte förens i Aug. Varit där under sommar månaderna 4 gånger och aldrig varit med om någon storm. Där emot är det enormt hett och inga större problem med regn och om de regnar är de i ca 30 min eller under natten.
Har spenderat mest tid i Us virgin Island (St.thomas, St.John, St.Croix) Och kan verkligen rekomendera dem, är amerikans dollar så priserna är på vissa saker är rätt höga. Men det är också skatte fritt så en flaska rom kostar dig 2-3$.

Fråga gärna om det är nått specefikt du vill veta.