2008-07-06, 17:28
Ursprungligen postat av GrönKnekt
allt verkar så krångligt när man är hemma i sverige
men när det väl blir av ska man väl försöka snacka med folk som varit iväg och sen bara köra carpe diem och se var man hamnar, lutar mer åt en jordenrunt resa just nu men först är det lumpen sen får man jobba ihop lite slantar så blir väl inte något förrens om 2 år.

men vill nog utgå från karibien och ha en äkta "semester" i början slappa lite på stranden käka ute med kompisar och så, sen efter det blir det väl lite mer backpacker.

skulle gärna vilja åka över till los angeles också då jag har en kompis som ska börja plugga där men känns som att det blir lite dyrt där för när man väl är där kan man ju inte bara skita i hawaii när man är så pass nära, så plan och plan, enda planen jag har är väl alla världsdelar och ett minimum av länder nu vet jag inte någon realisatisk summa där för har ingen aning om det är lätt att få jobb utomlands, förutom australien för där har väl alla svenska backpackers jobbat minst en gång haha


Har ingen erfarenhet av backpacking utan tog mig till och runt i karibien på egen köl. Det enda jag vet med säkerhet är att man som kock kan få jobb lite här och där men man får räkna med skitlöner hur som helst. Största problemet med karibien är just att det är usas bakgård och därför har lite dyrare priser. Det andra problemet är ibland de invånare som inte bryr sig om nåt annat än att röka på och försöka tjäna pengar på turister. Men dessa går oftast att undvika och det finns många trevliga människor där.