2009-06-03, 21:02
Ursprungligen postat av Newbieh1234
Tjena fragbite.

Jag och ett gäng vänner ska ta en långresa dec-feb, vi ska börja med kanske guatemala eller mexico direkt(ca 2-3v), sen till cuba och jamaica (ca 3v tsm) sen haiti och dominikanska republiken (ca 3v tsm) sedan åka ner längs typ alla öarna i västindien för att avsluta i venezuela med the angel falls och barbados + trinidad tobago.

Vi ska som sagt va borta ca 3 månader, åker början eller mitten av dec, firar jul+nyår i mexico (bättre förslag nån? ) sen tuffa på kolla på dom här sjysta inka pyramiderna (mochu pichu?! osv) över till cuba och steka med raul, för att sedan softa ner med bonnie wailer på jamaica. Efter det styr siktet mot haiti där vi ska gå på voodofestivaler och tatuera oss på såna dära sjuka sätt som galningarna gör där! sen ja, får ni komma med tips på vad vi ska se och uppleva! Vi håller på samla fakta nu som in i h-vete för å få sjystaste resan.

Vi har planerat budget på 30-40 tusen, räcker det? vad kostar det att åka runt mellan de där länderna jag nämnt? Och vad kostar uppehälle + mat/rom/kanske en kubansk cigarr och möjligen en jamaicans "cigarr"?

peace and love!


uppdateringar kommer!!!


Jag brukar inte banga..
men Haiti i dagsläget låter rätt jävla modigt!
Fast å andra sidan får jag känslan av att ni inte kan ha planerat så mycket då den rutten antingen kommer ta sjukt lång tid eller så rycker de 30-40 ni har i budget enbart på flygbiljetter.