2009-07-30, 11:31
blackrose83
Ursprungligen postat av Bryshan
Det är så dyrt alltså? Tycker själv också att Syd Korea är intressant och undrar varför folk inte tar sig dit.

Hur va människorna där? Kan tänka mig att dom ser ner på en halv asiat som mig där nere, men hur är dom mot västerlänningar, är folket blyga? Snälla?

Vad gör ungdomar på lördagskvällarna, tittar på starcraft matcher? eller finns det ett trevligt klubb liv där ute på kvällarna?Mm fast de är ju Seoul också. Hur de är utanför har jag ingen aning om tyvärr men kan inte tänka mig att de är lika dyrt förstås.

Tror faktiskt sydkoreaner är mer öppna emot sådant än vad t.ex japaner är. Vilket givetvis ligger i att de inte varit en isolerad ö. Samt att de har anammat västerländsk stil ganska mycket på flera plan (tack vare USA som sagt).

De jag tyckte om med Sydkorea jämför med Japan var att när man kom dit så var de ingen jävla falskhet och pretantiöst försök till att upprätthålla något slags sken. Folk slogs o skrek o hade sig lite överallt på nätterna. Vill väl inte säga att de är som de ska vara men i någon form så föredrog jag faktiskt att dom visade sig vara mänskliga till skillnad emot japaner.

Så min uppfattning är att dom är väldigt öppna och så. Utelivet har jag ingen bra uppfattning om då vi själva inte var ute och festade som så. Vi satte oss på en krogresturang och käkade samt drack. Vad jag förstått så är de ganska vanligt också att folk gör (även ungdomar, fast de kanske faller mer på familjer då. Vilket i sig inte är konstigt för den kulturen har dom väl över hela Asien. De var mycket liv om kvällarna iaf som sagt och väldigt mycket folk ute så jag kan tänka mig att de händer en hel del.