2005-02-03, 01:24
Nu var det förvisso ett tag sedan men sommaren 2000 var jag och brorsan där en vecka och att säga att det är dyrt är bara förnamnet. Även om mina minnen är lite suddiga så kan du ju räkna med att priserna åtminstonde inte sjunkit.

Inträde till klubbarna kostade 10 - 20 cyp£ och ska ni gå på dom riktigt schyssta klubbarna (och trängas med engelsmän) så får ni säkert lägga ytterligare 10 cyp£

Käket är varken speciellt bra eller billigt, visst Donken och Pizza Hut finns men som vanligt, smakar det så kostar det. Åtminstonde i "stan". Eftersom både jag och brorsan är tämligen kräsna så brukade vi ta mopparna och åka så långt utanför stan vi orkade för att käka lunch och middag.

Spriten är billig i affärerna men av väldigt skiftande kvalitet. Lite av ett lotteri om man inte köper dom utländska spritmärkena men då är det inte speciellt billigt längre. Jag har t.ex. fortfarande en flaska röd Romanoff stående som jag inte ens skulle bjuda min värsta fiende på. Fattar inte varför jag konkade hem skiten, den lär ju knappast vara godare här hemma. Ser ut som om det simmar runt en masa spermier i den, brrrrr. Mår illa jag bara tänker på det :thumbsdow

På dom mindre, sunkiga haken så var spriten något billigare än här hemma. Typ en shot på köpet för varje drink/öl man köpte. Dock blaskiga drinkar och shots. På större ställen och klubbar har jag för mig att det kostade ungefär som här hemma.

Jag undra också hur fan man klarar sig på 3000-4000 kr. Brorsan gjorde av med ca. 10-11000 och jag brände ungefär 14000 på en vecka utan att "shoppa" någonting. Då hyrde vi i.o.f.s. moppar men i.a.f. Och dessutom bör det tillägggas att jag är förbannat lättpåverkad så jag är inte speciellt dyr i drift heller.

Hur mycket du ska betala för resan får du ta reda på själv latmask :tease: . Är f.f. bara att kolla in charterbolagens hemsidor och välja centralaste/sunkigaste hotellet du hittar. Vi bodde på Apollos Riverside som var helt o.k. så när som på hundjäveln som tillhörde nattvakterna. Misstänker att han var skyldig till utlösningen (smakade salt i.a.f., hmmmm ?) på mitt ben den morgonen (kl.14) jag vaknade naken mitt i poolen. Så träffar ni den lilla luggslitna parasiten, ge han en lavett från mig ! Vi pröjsade ca. 3000/skalle för en 2 rumslägenhet i skiftet juli/augusti men då bokade vi direkt när första katalogen kom i nov/dec. Ta inte en sista minuten då dessa bara brukar säljas under namnet "cypern" och då kan ni hamna var fan som helst där det förmodligen inte är speciellt mycket fest. Dessutom är inte sista minuten-priserna vad dom en gång var (minns Kreta sent 90tal, 699kr). Resan ska ni egentligen boka för två månader sedan !

Hu, blev längre än jag trodde det här ! Måste bara avsluta med några handfasta tips. Eftersom man ständigt har en rel. hög promille så se för fan till att ha hjälm om ni hyr moppe. Visst, det sabbar era coola mohikanfrillor men i.a.f. Dessutom är snuten ordentligt på tårna, våran granne på hotellet åkte på böter 4 gr. på en vecka p.g.a. avsaknad av hjälm ! Passa er för den manliga lokalbefolknigen av modell yngre (under 30). Ruskigt otrevliga och aggresiva. Bli polare med några säsongare, lönar sig alltid.

Hur som helst så lär ni ha det hur jävla bra som helst, min vecka i Ayia Nuppa var det absolut grisigaste tänkbara, världsklass ! Om man har tråkigt där så måste man antingen vara ett socialt missfoster eller absolutist. Mitt råd får bli: Boka omedelbums !!!!!!!!!!

/#LOUDmouth#