2009-08-09, 19:06
L0daren
Ursprungligen postat av blackrose83
Satan... nu skrev jag ett megalångt svar fast så muppade webläsaren.

Jag summerar:

Spenderade två veckor i Seoul hos en sydkoreansk kompis.
Tyckte de var jätteskoj där och han guide:a oss genom en del saker.
Passa på att äta Kimichi där (inlagda grönsaker som är kryddade) som typ serveras till de mesta. Deras sprit Soju är väldigt fin (satans mycket bättre än Japans motsvarighet Shochu).

Passa på att se Cheonggyecheon, vilket är en byggd flodbädd som går brevid centrala Seoul. Väldigt fint där och passar bra med att man samtidigt får se centrum ifrån ett bra avstånd.

Finns en massa roliga områden centralt också men kommer ihåg deras svar på gamla stan bäst där de finns allt möjligt att se. Kommer tyvärr inte ihåg vad området hette.

Kostnad där är ungefär som i Sverige. Kan inte minnas något exakt men minns iaf att de var ungefär som i Sthlm med de flesta kostnaderna.

Tror Sydkorea lätt kan glömmas bort då den inte utmärker sig så mycket ifrån ett västerländskt land. USA räddade deras bacon och de har dom inte glömt (går att se massa hyllningsstatuetter och områden för jänkarna).

Seoul gav mig ett ganska imponerande intryck. Spenderat någon månad i Tokyo men jag upplevde att Seoul kändes större. Detta antagligen för att de är packat på betydligt mindre yta jämfört med Tokyo. (ser man till folkmängd så är ju förstås Tokyo större dock)


Assa ber om ursakt men fan vilken ohet beskrivning av seoul.
Du at kimchee och sag en flod? Och darfor ar Seoul battre an Tokyo? Skont!

Och till TS du vill aka til sydkorea for att spela starcraft?

Nu har jag bara spenderat ett par dagar i seoul men seriost stallet ar ju sjukt ohett, precis som koreanerna sjalva.
Fan ska man i seoul o gora nar Tokyo ligger runt hornet?(eller valfri storre stad i Japan)