2009-09-16, 20:42
Kid dynamite
Ursprungligen postat av Vampireslayer
Ska åka till Schweiz om några dagar, är det något extra man måste tänka på när man åker dit? De är ju inte med i EU t.ex., ställer det några extra krav på mig eller räcker det att ta med passet?

Ska vara i Zürich i en vecka, vad bör man inte missa om man är där?


Zürich har ett rätt trevligt utbud om man bara lär känna stan lite. Som man gör med de flesta resmal sa ger man sig ju pa det mest turistiga först. Gamla stan, Langstrasse, Uetliberg och parken vid Landesmuseum (tidigare känd som Needle park). Det jag tycker du ska göra under din vecka är:
- Kolla en film pa Xenix och dricka ett par öl. Utmhusbio med trevligt folk.
- Besöka Letten och sitta vid floden och hänga. Roligare pa sommaren iofs.
- Besöka dessa puba/fikr: El lokal, olè olè bar, Total bar, Bar 63, R22 och Siono. Väldigt trevliga ställen allihop.
- Undvika att ga till club zukunft trots att det är det enda stället som har öppet till sju/halv atta pa morgonen. Det är bara skit och fullt av idioter. Tro mig, jag är själv där hela tiden:|
Hittills handlar ju allt om alkohol i stort sett sa för att fa in nat kulturellt inslag sa kan jag väl rekommendera att ta taget till Rapperswill och sedan ta baten tillbaks till Zürich. Väldigt trevlig utflykt om vädret är bra. Pa tillbakavägen ser du verkligen Zürich fran bästa vinkeln. Sämsta vinkeln är fran Hardbrücke, ett omrade som dock erbjuder en del i festväg (för att aterkomma till spriten) t.ex Helsinki. De har alltid schyssta band och är rätt halvsmala i val av artister.