2009-12-19, 11:33
Ursprungligen postat av Sheik
100 mil? Du menar att jag ska träningscykla dubbla sträckan? Visst tänkte jag träningscykla.. men jao. det lät ju lite extremt med 100 mil....

Fast iof, om jag dedikerar vårmånaderna, till att träningscykla 2 mil per dag ska det iof inte vara någon omöjlighet.

Ang packning. Ett par bra skor som jag alltid har på mig, tält sovsäck, stormkök, och ett park extra torra kläder/strumpor. Behövs så mycket mer? Mat köper jag ju längst vägen...Och har alltid med mig t ex konserver osv...

Sen lär det ta lite mer mer än 1 vecka. Men jag skulle gärna vilja ha mer konkreta förslag på VILKEN cykel jag ska ha osv... Men tack för alla svar hitils, det uppskattar jag enormt!Det är skillnad på att cykla ett par mil i veckan och att cykla 6-8mil/dag flera dagar i sträck så skulle påstå att det är bra att ha cyklat minst dubbla sträckan dvs 100 mil innan.

Se till att cykla mer än 2 mil i sträck när du tränar med, 2 mil är inget. Cykla hellre 6 mil var 3e dag isf.


När det kommer till cyklar får man det man pröjsar för. Men det viktigaste är att den är inställd efter din längd, du får hjälp i en cykelaffär.

Jag hade inte velat cykla med ryggsäck och hade därför sett mig runt efter en sån släde man har efter cykeln, finns säkert billiga beggade.