2010-08-30, 18:32
Mula
Ursprungligen postat av Zdravkovic
Ok 7000 är väl acceptabelt men då är ju frågan var hittade du den? och när bokade du den?

Jag får inte deras upplägg att gå ihop. Priserna jag tittar på gäller dubbelrum och ligger uteslutande på över 10.000 spänn. Är detta då per person inkluderat flyg osv? Dubbelrum bokar man ju inte om man exempelvis skulle åka ensam. Ponera att jag nu skulle boka en av dessa resor och vi är två som ska åka. Ska jag då dubblera priset bara för att vi är två, dvs att vi båda bokar samma dubblerum och får betala det dubbla? Jag fattar inte..


Ja, dubbelrumspriserna är per person. Så det är 2x priset för två gubbar.
Om man bryter ner det i delar kan vi väl säga att flyg är värt 1500/p, liftkort runt 1500/p (beror på var du ska åka), halvpension kanske 2000/p (ät ute varje kväll i t ex Val D'isere så ska du få se på dyrt).
Så för själva "rummet" är bara några 1000 kr kvar.

Du vill ju gärna åka när det finns chans till lössnö och dagarna är hyfsat långa, så det är inte så många veckor att heja på. Jag skulle säga från början/mitten av Februari till mitten på Mars. Och restresor kan du nog bara hoppas på de veckor de inte är varken sport eller påsklov. Det är i princip vecka 6,7 och 11. Jag tror du får som tidigare talare rikta in dig på slutet av säsongen efter påsk eller direkt efter nyår för att komma ner lite i pris. Men då är det antingen mörkt/kallt eller slut på snö.