2005-08-09, 13:44
Roger Pontare
Äta gott är nummer ett, mycket skaldjur och bra köttrestauranger! Bada är sådär, ta inte dom närmaste stränderna utan rör dig bortåt, dom blir finare och finare. Tempen härnere är bra nu, mellan 25-30, har bara gått över 30 några dar hittills under sommaren.
Du bor i gamla stan så missa inte alla bra museum där. Om du trots allt skulle vilja festa så finns massor av pubar och små barer som är fyllda med turister under sommaren +mycket fina tjejer Större bra klubbar hittar du i norra Barcelona. Sen har du ju också en massa porrklubbar, peepshows osv. Ramblas tycker inte jag är nåt speciellt, men beta av den iaf. Sagrada familia(stavning) är riktigt mäktig, den måste ses! Ligger uppe i området Gracia. Katedralen håller dom på och bygger om så den är inget att se direkt.
Shoppingen är riktigt bra, gå passeigo de gracia upp och ner, mycket affärer. Diagonal är också fylld av bra klädesaffärer.
Akta dig för ficktjuvar, speciellt i gamla stan. Var försiktig på natten och halka inte in i Raval framåt småtimmarna om du inte hittar. Mycket lätt att bli rånad.
Annars ha kul och njut av en av Europas härligaste storstäder!