2010-11-03, 21:11
eatsoup
Ursprungligen postat av JesusQuintana
det finns egentligen en hel del utlänningar som jobbar och studerar i Tallinn utan att jag läst nån som helst rasismaktiga bråk. Så man måste verkligen gå igenom varenda bar i stan för att hitta lokala skinheads eller dylikt och få upp deras intresse dessutom. OM ni skulle hamna i bråk av nånsort så är det knappast pga rasism utan nåt helt annat.

Som turist är det vanliga regler, vifta inte med pengarna som big daddy in da house det kan få uppmärksamhet från fel folk och håll koll på plånboken generellt, då det finns en hel del ficktjuvar som arbetar i grupp framförallt på dagtid på Viru gatan men också runt hamnen dit båtar från Finland och Sverige kommer.

Och ni använder taxi, så var noga med att kolla att de har prislapp med tarifer synligt och att det är normala priser, de mer seriösa brukar ha också priser i Euro. Då det fortfarande finns svarttaxi i Tallinn, så sent på kvällen försöker de plocka upp fulla turister runt Viru gatan och framför club Hollywood och de kan ha verkligen priser som man blir mörkrädd av 100kr/km och bara att sätta sig in i bilen 500kr så undvik de bara
mer om taxi företag och normala priser
http://www.taksod.net/index.php?la=en

hoppas ni har det kul!tack för ett seriöst inlägg! vad bra, då man känna sig trygg. Är alltid lite nojjig när jag drar mig till Östländer men det kommer gå kalas detta =)