2011-01-14, 08:23
Stromstrom
Det beror helt på. Stränderna i Charleston är som sagt bra. Isle of Palms är den mest turistiga orten norr om Cgarleston och Folly Beach den bohemiska, inte så utvecklade orten söder om Charleston. Vår favorit var Folly beach. Det finns ett 10-tal restauranger och lite barer och är lite mer surfare och locals där.

I Savvanah är det Tybee island som gäller MEN det är inte en bra strand (inte för bad iaf). Om man vill bada när man är i Savannah så rekommenderar jag att ni åker norrut till Hilton Head som är en riktigt posh badresort/ö.

Myrtle beach och dess syster north Myrtle beach är helt okej ställen. Det finns en del golfbanor men det är även en väldigt populär semesterort för den amerikanska medelklassen så det finns boende, restauranger och barer för alla smaker och plånböcker.

Ett tips på vägen mellan Savvanh och Charleston är "staden" Beaufort som ligger ungefär mitt i mellan. Det är en liten halvsömning småstad med flera bra restauranger och det är ett nice ställe att stanna för lunch eller kanske en natt.