Ursprungligen postat av AlexxxZ
åt kött på en finare restaurang, tratoria toscana i pattaya, dock var köttet inte bra tillagat eller gott.
det ditt prisexempel låter märkligt, en chang på burk kostar dryga 20B på matvaruaffärer, på en thairestaurang som MINST 25-30 vilket ger 75-90 B på bara ölen, kvar är då 55-70B på maten vilket jag inte riktigt får ihop..? kan inte vara så att du minns fel?

Men sedan hade jag inte kallat Pattaya riktiga thailand det är ju bara ett område befolkat utav tyskar och turister det är ju därför priserna stiger där och maten inte är något vidare.
Åt en sk. Oxfile med söt apelsinsås på en resturang fick pröjsa 760baht och tänkte hoppas den är god.. den var seg som en jävla skosula.. så njaa jag vet inte.. Men Pattaya Patong/Jomtien osv är ju bara hor ställen och charterställen som liknar kanarieöarna iprincip. och försäljarna beter sig som i turkiet. Nej det är ingen semester där inte.
Sen vet jag väll mycket väl att man kan spendera hur mycket pengar som helst i princip på två veckor. Men har man en hjärna så även om man bor i ett hus gjort av diamanter så är man inte dum och vet hur man ska hantera pengarna rätt.