2011-04-17, 23:00
JAQ
Ursprungligen postat av Flummig1333
Jag är inte tidsbunden alls. Helt rätt! Det är därför jag vill ha mina pengar tillbaka från mina flygbiljetter till USA och Australien. Då har jag en tid att passa och det känns onödigt med tanke på att jag redan åker i höst och måste kanske skynda hem igen. Kommer bara sina pengar då det är dyrt(läs dyrare) där och kommer inte få uppleva mycket eftersom jag måste hem. Blir lite hasta la vista. Det enda som jag har att komma hem till är när jag ska börja studera. Detta gör jag till hösten 2012 eller längre fram. Så jag är inte alls bunden vilket jag tror är viktigt; så jag kan slappna av, röra mig fritt och verkligen njuta. Man ska göra en sak i taget och göra det helhjärtat annars kan man lika gärna skita i det.

När ska du åka? Vart ska du studera och bo? Kanske kan styra något? Alltid kul med resekompisar och nytt folk!


T.ex. Australien kan man ju dock åka till för att fylla på reskassan med om det behövs. Av någon anledning känns det bättre att ta ett s.k skitarbete utomlands än i Sverige :-)

Mina planer är rätt så vaga. Pluggar nu, behöver stanna i Lund även i höst och ska då ta 15 poäng nybörjarspanska kvällstid vid sidan om. Om det inte avskräcker mig så tänkte jag ta nästa vårtermin utomlands. Anmäla mig till några poäng via internet och köra distans. Då borde jag vara redo att åka i mitten av januari, höstterminen därefter pluggar jag någon annanstans så senast då måste jag väl vara tillbaka. I övrigt beror det på pengar och vad jag känner för. Men inget är säkert än, dock vet jag att det hade varit skoj att komma iväg från Lund och Sverige lite. Inte anmäld till någon skola någonstans och jag vet fortfarande inte exakt var det blir.. jag kanske t.o.m kommer på att Uzbekistan passar bättre? Vi får se hur det slutar men om det blir Sydamerika så absolut! Om du nu är någonstans i området då. Många om så det är nog lättare att ta det som det kommer :-)