Som många andra säger, kolla på notan så att dricksen inte redan är inräknad. Är inte så vanligt i NYC men det förekommer. Gjorde det misstaget i Miami. Där var dricksen inräknad överallt, trots det så gav i dricks de 2 första dagarna. Personalen blev ju givetvis glada. I NYC gav vi precis vad vi tyckte att de var värda. Blev aldrig tillsagda om vi la mindre än de skrivna procenten osv. Ett bra exempel på när vi inte gav någon dricks var när vi käkade på Bobby Van's Steakhouse vid Times Square. Rätt rejäla priser. Maten var bra men servicen var helt usel. Den var så usel så jag var tvungen efter vi kommit hem att googla på restaurangen och fick då se att fler tyckte likadant. Vi åt varsin huvudrätt samt 2 öl, vilket gick på 155 dollar. Det tycker jag är ganska mycket med tanke på den horribla servicen. Kan säga att det var den dyraste matkvällen under vår resa och det var lååångt ifrån den bästa. Fan, blir arg bara jag tänker på det nu