2011-07-09, 19:46
Makedon94
Okej, snart börjar min Balkan trip!!

Jag vill börja med att säga såhär:
Prat om ländernas ekonomi, politik, historia eller säkerhet som är off-topic kommer jag att anmälla till moderator. Så inget jävla politiksnack här.

Min flickvän och jag skulle resa med flyg till Podgorica och vara i Montenegro lite. Bada lite i Budva. Sen skulle vi resa till Makedonien, Skopje, Prilep och Ohrid. Men hon har bestämt att hon inte ska åka för hon har fått värsta befodran och hon vill stanna i Sverige, med sin syrra. Jag tänker inte stanna hela sommaren medan mina kompisar solar pitten i Grekland, så jag ska ut och resa lite...

Jag och två kompisar kompis, en makedon en serb, ska ta en skitgammal mercedes från 92 som serbens farsa gav honom i 19 års födelsedag och vi ska resa ner tillsammans med bil.
Vi kommer åka: Från trelleborg(SWE) med båt till Rostock(TYS) och sedan ner genom Tjecken, Slovakien, Ungern och ner genom Vojvodina(SRB) till Belgrad där vi stannar i två veckor. Sen åker vi vidare till Budva i Montenegro för att hälsa på en montenegrinsk kompis från Sverige som åkte för en månad sen. Vi kommer stanna i Budva en vecka. Sen åker vi genom antagligen genom Kosovo ner till Skopje, Makedonien. Vi kommer stanna där i en vecka och sedan åka till min stad Prilep, Makedonien, i två veckor. Nästa stopp är Grekland. Vi kommer först åka till Lepto Karija. Sen Solun(Thessaloniki). Till slut ska vi ner till det tredje fingret i Grekland och softa lite. Det kommer va soft med tanke på att det bara bor typ makedoner och serber i den delen av Grekland och det finns vårt käk och vår alkohol där. Dessutom finns det carlsberg (Y) !!

Sen beger vi oss hem till Sverige. Det kommer bli riktigt soft... Jag vet inte om bilen kommer hålla ut tills dess men gör den det så kommer våran resa vara drygt 7-8 veckor lång. SOOOFFT!!

Dela gärna med er av era åsikter vad ni tycker... Och när jag är tillbaka ska jag berätta exakt vad som hände, så kanske ni också gör något liknande nästa sommar, haha

Ha en bra sommar!!