2011-07-11, 23:41
staedi
Ursprungligen postat av Hjortronsylt
Jag har en fråga som förmodligen redan har behandlats ett antal gånger, men lyckas inte hitta relevanta svar.

Åker till New York på onsdag och är lite fundersom över transporten mellan JFK och manhattan. Skulle helst vilja ta en taxi direkt in till hotellet, men jag vet inte om de kan köra 4 personer plus allt baggage i en bil. Är ju rejäla resväskor man har med sig och har svårt att se hur de ska få plats.

Vet att det finns airtrain och bussar, men det känns ganska krångligt och man kommer ju bara en bit på vägen, sen måste man ju ändå ta taxi eller promenera en bit för att ta sig till hotellet.
Vad är egentligen smidigast för en grupp om fyra personer med stora resväskor? Värt att nämna är att ingen varit där tidigare och har alltså ingen koll på vare sig tunnelbannesystemet (som verkar bra mycket krångligare n Londons) eller hur man hittar där...

Är ocvkså lite nojig över det här med uppgifter för boende första natten och liknande. Hört att dte skall vara obligatoriskt att fylla i någonstans, men på esta var det frivilligt såvitt jag kunde se så jag skippade det. Är det något annat man måste fylla i också? Livrädd för att fastna i tullen pga pappersstrul

tacksam för svar.


Dom brukar ha en del större taxibilar på flygplatsen, minibussar etc, om ni nu inte skulle få plats med bagaget. Borde inte vara några problem.