2011-10-16, 17:36
UpplevSpanien
Goddag Telepati,
Som du vet är det inte den bästa perioden att söka jobb i Spanien, många spanjorer som är utbildade fast arbetslösa. (http://www.ekonomifakta.se/sv/Fakta/Arbetsmarknad/Arbetsloshet/Arbetsloshet---internationell-jamforelse/)
Bostadsbrist ger dig bra tips för en svensk som vill söka jobb, försök med det. Du skriver att du har arbetet i Dublin, vilket är en bra merit!!
UpplevSpanien samarbetar med ett stort urval av aktiviteter/upplevelser, barer, restauranger, hotell m.m. runt omkring Spanien, vilket har gjort att vi har ett brett kontakt nät i Spanien. Vi har ett bra omdöme hos alla vi samarbetar med, för våra kunder (svenskar) är alltid trevliga. Det vi kan hjälpa dig med är att hänvisa dig till boende för de du önskar och vart Du skulle kunna tänka dig bo.
Runt omkring provins Valencia och i Valencia rekommenderar Vi på UpplevSpanien om du vill ha ett liknande liv som Barcelona och även få uppleva det riktiga Spanien, (Området ligger vid kusten). Vi kan även höra av oss till de Barer, Restauranger, Hotell m.m. om att ett intresse finns för dig att jobba på de olika arbetena.

Gå gärna in på vår sida och kontakta Oss för mer information!
upplevspanien.se
Mvh
UpplevSpanien